Sivut

tiistai 7. maaliskuuta 2017

Kotoilua keittiössä: puolukkarahka


Viime syksy oli varsin antelias puolukoiden suhteen! Pakastimesta löytyy vielä puolukoita, vaikka syön lähes joka arkipäivä 1,5 dl puolukkaa jugurttiin sekoitettuna - tämä jaksaa ihmetyttää ja huvittaa työpaikalla edelleen päivä toisensa jälkeen, siis positiivisessa hengessä :)


Puolukkarahka

2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (jos käytät vispikermaa, niin sekoita joukkoon 1 tl vaniljasokeria)

2 purkkia rahkaa

3-4 dl puolukoita
0,5 -1 dl sokeria

Voit käyttää puolukkasurvoksen tilalla puolukkahilloa eli tällöin jäävät puolukat ja sokeri pois raaka-ainelistasta.


1. Vaahdota vaniljakastike vatkaimella.
2. Survo puolukat.
3. Sekoita sokeri puolukkasurvokseen.
4. Sekoita vaahdotettu vaniljakastike, puolukkasurvos ja rahka keskenään.

Laita koristeeksi puolukoita annoksen päälle.

Ohje on perhekoko ja jää vähän myös aamupalalle tai töihin mukaan otettavaksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!