perjantai 19. marraskuuta 2021

Retki monitoimisadeviitta ja piparkakun makuinen suklaakaakao

 Tuotetestaus: Retki Finland, monitoimisadeviitta


Retki monitoimisadeviitta 

Kuva: Alina Karvonen, Ruusu-unelmia ja villasukkia-blogi


Nyt saa sataa vettä tai räntää, tuulkoon tai tuiskuttakoon. Monitoimisadeviitta päälle ja menoksi! 

Väri on ihanan reipas - Retki Finlandin oranssi. Kun tämän pukee  päälleen,  ei sekoitu liikenteeseen, ei häviä metsään ja tuntureille. Sadeviitta sopii cityihmisistä erämaissa patikoijille ja kaikille siitä väliltä - ihmisille, jotka ulkoilevat säästä huolimatta.




Kuvat: Alina Karvonen, Ruusu-unelmia ja villasukkia-blogi


Tästä sadeviitasta on moneksi!

Retki Monitoimisadeviitalla on monta käyttötarkoitusta. Sadeviitta nimittäin muuntuu tarpeen tullessa esimerkiksi katokseksi tai käteväksi alustaksi maan ollessa märkä.

Sadeviitta on niin iso, että tarvittaessa sen alle mahtuu myös selässä oleva  reppu. Hupun suuaukon kiristysnauhat supistavat hupun ja näin ei tuuli ja viimaa kaula-aukosta sisään. 

Monitoimisadeviitassa olevat kiinnityssoljet voi sulkea etu- tai takapuolelle. Kun viitan alla on reppu, kiinnityssoljet solmitaan etupuolelle. Muutoin  ulkoillessa ylimääräisen kankaan saa sopistettua sulkemalla soljet takapuolelle.


Kuvat: Tarja Karvonen,  Ruusu-unelmia ja villasukkia-blogi 


Monitoimisadeviitta on kevyt kuljettaa mukana

Kangas on miellyttävän tuntoinen ja kevyt 15D Nylon Silicon Ripstop. Monitoimisadeviitan koko pakattuna on napakka; 11 x 8 cm ja painoa pakkauksella on 225 grammaa. Viitassa on kiristysnauhat hupussa sekä kiinnityssoljet viitan sivuilla. 


Kuva: Alina Karvonen, Ruusu-unelmia ja villasukkia-blogi





Piparkakun makuinen suklaakaakao

Ulkoilun jälkeen tahi herkunnälkään, joulua juhlistamaan sopii piparkakun makuinen suklaakaakoa. Tällä reseptillä saat kaakaot neljään annokseen.

Suklaakaakaoon tarvitaan:

  • 1 l kevytmaitoa
  • 200 g tummaa suklaata
  • piparkakkumaustetta

Kaakaon päälle: 

  • joulupiparimurua
  • 2 dl kuohukermaa
  • vaniljasokeria

1. Vaahdota kerma ja lisää vaniljasokeri kermavaahdon sekaan. Laita kermavaahto odottamaan jääkaappiin.

2. Kaada maito paksupohjaiseen kattilaan ja paloittele suklaa maidon sekaan. Lämmitä maitoa hitaasti niin kauan, että suklaa on sulanut.

3. Lisää maidon sekaan piparkakkumaustetta. Sekoita.

4. Kaada kaakao mukeihin. Laita kermavaahto kaakaoiden päälle joko pursotuspussilla tai lusikalla annostellen. Ripottele piparimurua kermavaahdon päälle.


Vinkki

Voit ottaa kaakaon mukaan retkelle, kun laitat valmiin kaakaon termospulloon ja kermavaahdon rasiaan. 

Ihan just niin herkullisen luksusta kuin elämässä välillä pitääkin olla. Eikö totta? 

Mukavaa viikonloppua!

31 kommenttia:

  1. Hieno ja monipuolinen sadeviitta. Sille on varmasti paljon käyttöä.
    Herkullisen näköistä suklaakaakaota, nam.
    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän nyt sade- ja räntäsateessa. Ensi kesänä kokeilen muut ominaisuudet. Suklaakaakao maistuu ulkoilun jälkeen. Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle <3

      Poista
  2. Tuollaiselle sadeviitalle olisikin usein käyttöä ja erityisen kätevältä se vaikuttaa kun repunkin voi laittaa sen alle suojaan. Tuo juoma on kyllä niin houkuttelevan näköinen.
    Ihanaa viikonloppua sinulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Reppu ei kastu, kun se on sadeviitan alla suojassa. Kaakao on super hyvää. Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle <3

      Poista
  3. Kaunis sadeviitta. Minulla on tummansininen samantapainen, mutta tuo sinun värisi on kyllä mehukas.
    Kaakao näyttää syntisen hyvältä!
    Kivaa perjantai-iltaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällainen Retki Finlandin värinen sadeviitta on kyllä mehukkaan värinen <3 Ja kaakao on ihanaa, suorastaan syntisen hyvää :D Savolaista sanontaa lainaten; Liian paljon hyvvee, on ihanoo! Mukavaa viikon jatkoa sinulle, Leena <3

      Poista
  4. Onpa kivan näköinen sadeviitta. Minun pitäisi ostaa uusi sadeviitta kun joku varasti minun vanhan sadeviitan päiväkodin eteisestä. Harmittaa kun se oli nätti, lilan värinen, viitta.
    Mukavaa viikonloppua sinulle Tarja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, miten kurjaa! Oli varmasti sievä. Lila on kaunis väri <3 Ihanaa viikon jatkoa, Outi <3

      Poista
  5. Onpa kätevä sadeviitta. Menee näköjään aika pieneen tilaan, eikä paljon paina. Repun mahtuminen alle on plussaa. Laitankin nimen "korvan taakse".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällainen on tosi hyvä monikäyttöisyyden vuoksi. Hihat ovat aivan mahtava juttu, kun saa käpälät sateelta suojaan. Kevyt kuljettaa mukana ja pitää päällä. Ihanaa viikon jatkoa sinulle <3

      Poista
  6. Oooooh, mulla ollut 30-vuotta sitten kirkkaan oranssi sadeviitta ja lapset nauroi aina, että olen Plussapallo -siltä kyllä näyttikin kun pyörähteli sen kera… veit ihaniin muistoihin! Tuo kyllämonimuotoinen&-käyttöinen!Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Tuo sadeviitta on helppo kuljettaa mukana,kun menee pieneen tilaan ,eikä paina paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevyt myös yllä ja ihanan tilava. Mahtuu lämpimiä vaatteita alle ja reppukin tarvittaessa. Ihanaa viikon jatkoa sinulle <3

      Poista
  8. Sadeviitta näytti niin hienolta, että yritin jopa kaivella hintaa. Löysin kyllä, mutta oli aika vaikeaa. Tuollaisen voisi ostaa festareita ja ulkoilmakeikkoja varten. Pitää laittaa muistiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvät vinkit - tällainen sadeviitta on varmasti kätevä festareilla ja ulkoilmakeikoilla. Laitan tähän kommentiin vinkiksi, miten hinnan löytää. Se löytyy laittamalla hakusanoiksi Retki monitoimisadeviitta hinta. Ihanaa viikon jatkoa sinulle <3

      Poista
  9. Sadevaatteet on niin pop..itsellä keltainen sadetakki ja väri just tekee siitä coolin. Niin ihana tuo sinun oranssi väri ja tosi kätsy,mahtuu pieneen tilaa ja aina tarvittaessa mukana.
    Nam maiskis🥰..kiitti kaakaon ohjesta,ihan pakko kokeilla,nyt kun pakkaskelit taas ajankohtaista niin lämmin juoma on mitä parasta🤗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa - keltainen sadetakki <3 Väri sen tekee! Minä ihastuin tähän Retki Finlandin oranssiin väriin. Kaakao maistuu ulkoilun jälkeen ja erityisen hyvälle se maistuu pakkaspäivinä. Ihanaa viikon jatkoa <3

      Poista
  10. Hetkinen, siinä on siis hihat??
    Olen etsinyt jotain tuollaista. Löysin ulkoilutarvikeliikkeestä yhden viitan, mutta siinä oli vain ne käden reiät, joten ei palvellut tarkoitustaan. En voi maastossa kulkea kädet viitan sisällä piilossa, koska kaatuessa kävisi kehnosti.
    Minäpä tutustun tähän tarkemmin, kiitos hyvästä vinkistä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tässä on hihat! Super hyvä juttu, eikö! Hyvä, kun saa kädet hihoihin suojaan. Ihanaa viikon jatkoa sinulle <3

      Poista
  11. Mahtava idea♥ Olisin hankkinut heti ellei äitini olisi ostanut minullae levän, pitkän, kevyen sadetakin Porin Ratsulasta. Monet ovat kysyneet, että 'onko takkini Marimekolta?' Ei ole, mutta joku siinä on kuin Marimekkoa ilman unikoita.

    Mukavaa marraskuun jatkoa♥

    ♥♥

    VastaaPoista
  12. Onpa kätevä ja hyvän näköinen sadeviitta, ja värikin tosi upea:) Mulla on kaksi sadetakkia, mutta tuollainen mahtuisi kivasti kassiinkin. Kaunista viikkoa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastuin tähän Retki Finlandin oranssiin väriin. Sadeviitta mahtuu pieneen tilaan ja on siis kätevä ottaa mukaan. Ihanaa viikon jatkoa sinulle <3

      Poista
  13. Hei ja kiitos ihanasta hyvänmielenpostauksesta!
    Oranssi viitta näyttää hauskalta ja käyttökelpoiselta. Minulla on musta, kevyt viitta, hihaton, eikä sitä edes meinaa löytää kaikkien mustien vaatteiden seasta. :)
    Kaakao näyttää herkulliselta. Takassa on juuri tuli, taidanpa mennä vatkaamaan kermaa edes kahvin päälle...
    Mukavaa marraskuun loppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle <3 Sadeviitta on ihanan reippaan värinen ja kevyt. Kun sadeviitassa on tarpeeksi kokoa, niin mahtuu reppu sadeviitan alle. Kaakao on oikea hyvän mielen kaakao - lämmin joulupiparille maistuva suklainen juoma <3 Ihanaa marraskuun loppua sinulle <3

      Poista
  14. Ihana ja pirtsakan värinen tuo sadeviitta ja kiitos ihanasta ohjeesta. Tuota on pakko kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väriä sadepäiviin ja harmaaseen marraskuuhun. Mukavaa, että innostuit reseptistä! Ihanaa viikon jatkoa <3

      Poista
  15. Väriä elämään :) Lämmin piparkakun makuinen suklaakaakao maistuu ulkoilun jälkeen ja pakkaspäivinä. Ihanaa viikon jatkoa sinulle <3

    VastaaPoista
  16. Sadeviitta on muuten hyvä vaate. Tykkään kovasti. Fillaroidessa se on aivan täydellinen, kun ei kengätkään kastu. Silkkaa parhautta. Kuuluu valikoimaan.

    VastaaPoista
  17. Polkupyöräillessä sadeviitta on todella kätevä - silkkaa parhautta! Mahtavaa marraskuun loppua sinulle, Titta <3

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!