perjantai 27. joulukuuta 2019

ARVONTA Satokausikalenteri 2020


Sain Satokausikalenterin blogiarvontaan, joten suunnataanpa katseet siis tulevaan vuoteen 2020!

Satokausikalenteri on paljon muutakin kuin perinteisiä almanakkatietoja ja kalenterinäkymiä. Se tarjoaa valtavan määrän hyödyllisiä vinkkejä ja tietoja; lähes 200 Suomessa myytävän hedelmän, vihanneksen sekä muiden kasvisten sesonkitiedot, valokuvat, säilytyslämpötilat, ravintoarvot sekä muuta hyödyllistä tietoa.

Satokausikalenterin laajassa tietokirjaosiossa on mm. inspiroivat sesonkireseptit, yleisimmät villiyrtit, kotimaiset kalat, pähkinät, mausteet, asiaa ruokahävikistä ja paljon muuta. Ruokavalio monipuolistuu hyödyntämällä laajaa kotimaisten kasvisten valikoimaa ja tuo talviseen ruokapöytään vaihtelua kestävillä tuontihedelmillä.

Satokausikalenteri on myyty loppuun, mutta eipä hätää - arvontaan osallistumalla sinulla on mahdollisuus vielä saada kalenteri itsellesi.

SATOKAUSIKALENTERI-ARVONTA

Arpoja voit saada seuraavasti:

1. Seuraamalla Ruusu-unelmia ja villasukkia- sekä Satokausi-sivuja Facebookissa. Käy siis tykkäämässä molemmista. Jätä osallistumisestasi kommentti Satokausikalenteri arvonta-päivitykseeni Facebookissa. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

2. Seuraamalla @ruusu_unelmia ja @satokausikalenteri Instagramissa. Jätä osallistumisestasi kommentti Satokausikalenteri arvonta-päivitykseeni Instagramissa. Instagram ei ole mukana arvonnassa.


HUOM. Mikäli arpaonni suosii sinua ja olet liittynyt blogini lukijoihin, lähetän kalenterin mukana neulomani reippaan väriset villasukat! Blogini lukijoihin voit liittyä Ruusu-unelmia ja villasukkia-blogini internetsivunäkymän oikeassa reunassa olevassa lukijani LUE-tekstiä klikkaamalla.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 31.12.2019 klo 23.59. Voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti.

Jos en tavoita voittajaa 3 päivän kuluessa, arvon uuden voittajan. Palkinto postitetaan ainoastaan Suomeen.

Kuva: Satokausi-verkkokauppa

Mikäli onni ei potkaise arvonnassa, niin Satokausi verkkokaupan-varastosta löytyy vielä PERHEKALENTEREITA 2020 (tilanne 27.12.2019). Perhekalenterissa on jaoteltuna kuukausittain lähes 200 Suomessa kaupoissa tarjolla olevaa kasvista (hedelmät, juurekset, vihannekset, marjat, sienet). Vuoden 2020 kalenteritietojen lisäksi kalenterissa on vinkkejä koko perheen kasvisten käyttöön ja ruokahävikin vähentämiseen.

Perhekalenterin tietokirjaosiossa on yhdessä Apetitin kanssa suunniteltuja vinkkejä ravitsemukseen, kätevään kasvisten käyttöön, ruokahävikin välttämiseen ja monipuoliseen arkiruokailuun. Kalenterissa on reilusti tilaa muistiinpanoille ja sarakkeet viidelle perheenjäsenelle.

Kalenteri on saatavilla vain verkkokaupasta.

Onnea arvontaan!

14 kommenttia:

 1. Ehdottomasti mukana arvonnassa. Olen etsinyt tätä kalenteria eikä missään ole sitä, no jos se on myyty loppuun niin ei voi mitään. Toivottavasti onni potkaisee minua arvonnassa.

  VastaaPoista
 2. Kiva arvonta,mukana ollaan yhdellä arvalla kun instagramia minulla ei tällä hetkellä ole:) Mukavia vuoden viimeisiä päiviä❤️

  VastaaPoista
 3. Minulla ei vielä olekkaan seinäkalenteria joten mukana ollaan yhdellä arvalla. Sukatkin olisivat niin mukavan pirtsakat.

  VastaaPoista
 4. Tämäpä olisi kiva ja hyödyllinen kalenteri! Kävin Instassa osallistumassa❤

  VastaaPoista
 5. Ihana kalenteri. Mukana arvonnassa ehdottomasti.

  VastaaPoista
 6. Toiveissa on molemmat. Kalenteri ja pirtsakat sukat. Kaikissa mukana, kaikkia seuraan. Kivoja viimeisiä vuoden -19 päiviä sinulle ihanainen.

  VastaaPoista
 7. Mukana, kommentit instassa ja facessa. Hyvää uutta vuotta!
  -Kirsi S.

  VastaaPoista
 8. Osallistun ihanaan arvontaan ��Mervik75@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Kiva arvonta ja vielä ihanat villasukatkin ♥️ Mukana arvonnassa myös instagramissa.

  VastaaPoista
 10. Mukaan Arvontaan!,haluan minäkin,
  EI ole facea eikä Instaa;(
  Mutta vakkari ja uskollinen lukijasi olen:))) täällä blogissa.
  Kalenteria ei ole ,ja olen villa sukkien "super-kuluttaja"...

  VastaaPoista
 11. Oispa hieno kalenteri,mukaan arvontaan.
  tyttiklemetti@luukku.com

  VastaaPoista
 12. Mukaan haluaisin myös, mutta ei ole facea eikä instaa.Blogin lukijana olen😊 Mahtava olisi tuo kalenteri.

  VastaaPoista
 13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. Arvonta päättyi ja voittaja on tavoitettu. Lämmin kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Onnea ja iloa, kaikkea hyvää alkaneeseen uuteen vuoteen 2020!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!