sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Sisustajien suosikki ja lahjavinkki - kalenteripyyhe


Tutustuin Ateljee Keltaisen Talon tuotteisiin ja tein löydön - kalenteripyyhe vuodelle 2020!

Kalenteripyyhe on sisustajien suosikki ja käytännöllinen kodintekstiili, joka sopii myös seinätauluksi. Kalenteripyyhkeet ovat keräilytuote; jotkut keräävät kaikki vuodet vuosikymmenittäin ja jotkut puolestaan tärkeitä vuosia, esimerkiksi syntymävuodet, peruskoulun aloittamisvuoden, ammattiin valmistumisvuoden tai vuoden, jolloin meni naimisiin.

Etsin kesällä netistä vuoden 1969 kalenteripyyhkeitä - siis ihan vaan sattuneesta syystä tuollaisia 50 vuotta vanhoja pyyhkeitä ;D. Löysin muutaman ja katselin muidenkin vuosien kalenteripyyhkeitä. Ihastelin sitä, kuinka kunkin vuoden kalanteripyyhkeiden väreissä ja teemoissa on aikansa henkeä ja suunnittelijoiden persoonallista kädenjälkeä.


Ihastuin Ateljee Keltaisen Talon tulevan vuoden 2020 kalenteripyyhkeeseen, joka sopii sisustukseen väritykseltään ja kuvituksen aiheeltaan, missä on perinteisiä viherkasveja.

Erinomainen lahjaidea isovanhemmille, ystäville, vauvan saaneelle perheelle, pyöreitä vuosia täyttävälle synttärisankarille, viherpeukaloille, multasormille sekä kaikille persoonallisten keittiöpyyhkeiden ystäville! Joululahjana kalenteripyyhe toivottaa hyvää uutta vuotta 2020.

Pyyhe on käsinpainettu ja 50 % pellavaa, 50 % puuvillaa (pesu 60 asteessa). Ateljee Keltaisen Talon kalenteripyyhe on avainlipputuote ja valmistettu Kuopiossa.

Keltaisen Talon verkkokauppaan pääset klikkaamalla tästä KLIK.


Ateljee Keltaisen Talon joulutuotteista kerroin Ateljee Keltaisen Talon joulukeittiössä tuoksuu uunituore piparkakku!-postauksessani, johon pääset klikkaamalla tästä KLIK.

Ateljee Keltaisen Talon tuotteita voit tilata Keltaisen Talon verkkokaupasta. Joulun viimeiset verkkokauppatoimitukset lähtevät matkaan maanantaina 16.12.2019. Tilaukset ehtivät jouluksi, kun tilaukset tekee viimeistään sunnuntaina 15.12.2019

Blogiyhteistyö: Ateljee Keltainen Talo
Kuvat: Ateljee Keltainen Talo
Kuvien tuotteet: Design Emmi Niikko & Jonna Silvennoinen, Ateljee Keltainen Talo 2019.


Hyvää ensimmäistä adventtia!

10 kommenttia:

 1. Vastavierailulla ja kiva blogi Sinulla jota jään seuraamaan <3 Ihanan löydön teit ja todella hyvä lahjaidea tuo kalenteripyyhe.
  Mukavaa ensimmäistä adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seuraamaan marttailuani <3 Ilahduin ja innostuin kalenteripyyhkeestä. Hyvää itsenäisyyspäivän aikaa sinulle!

   Poista
 2. Kun asuin vielä kotona, niin äiti osti joka vuosi meille kalenteripyyhkeen keittiöön. En muuten tiedä, että onko hänellä ne vielä tallessa jossakin, pitääkin kysyä häneltä.
  Ihanaa viikkoa sinulle Tarja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana muisto! Jospa pyyhkeitä olisi vielä tallessa, sillä vanhat kalenteripyyhkeet ovat aarteita. Hyvää itsenäisyyspäivän aikaa, Outi <3

   Poista
 3. Tuo kalenteripyyhe on hyvä idea. Meilläkin oli sellainen muutama vuosi sitten. Mukava pikku lahja. Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin tämän kalenteripyyhkeen kuvioon. Kalenteripyyhkeitä meillä ei ole vielä aiemmin ollut. Tällaisen kalenteripyyhe voi vaikka postittaa, jos lahjan saaja asuu kauempana. Hyvää itsenäisyyspäivän aikaa sinulle, Anneli A <3

   Poista
 4. Muistan kalenteripyyhkeet 60-luvulta, mutta sen jälkeen ei ole oikein havaintoja. Siihen aikaan varmaan kaikki käytettiin tarkkaan hyväksi eli aika paljon meni matonkuteiksi. Ovat arvokkaita, jos löytyy hyväkuntoisia vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat kalenteripyyhkeet ovat aarteita, muistoja menneiltä vuosilta, jos sellaisen löytää. Hyvää itsenäisyyspäivän aikaa, Hilma <3

   Poista
 5. Kiva kun kävit blogissani ja jätit viestin. Tulin vastavierailulle ja liityin myös lukijaksi.

  VastaaPoista
 6. Lämpimästi tervetuloa postausteni äärelle ja blogini lukijoiden joukkoon <3 Seuraan blogisi lukijana Kissankulman väen kuulumisia <3

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!