lauantai 18. tammikuuta 2020
Ruismarjapuuro mustaherukoista
Sain blogiyhteistyönä testattavaksi Korpelan Myllyn ruisrouhetta. Aiemmassa ruisrouhepostauksessa oli punajuurijauhelihamurekereseptini.
Korpelan Mylly on perheyritys, joka on tuottanut kuluttajille jo yli 20 vuotta viljapohjaisia tuotteita. Ruisrouhe on täysjyvätuote ja kuitupitoisuus on 13,6 %!
Aamulla ruisrouhetta jugurtin sekaan sekoittaessani luin samalla paketin kylkeä. Paketin kyljessä oli ruispuolukkapuuron resepti. Ja siitähän se ajatus sitten tuli. Jääkaapissamme oli soseutetuista mustaherukoista tekemääni marjaisaa hilloa, josta tein Korpelan Myllyn reseptiä soveltaen ruismustaherukkapuuroa.
Ruispuolukkapuuro (Korpelan Myllyn resepti)
1 l vettä
2 dl puolukkasurvosta
4 dl ruisrouhetta
1/2 tl suolaa
1/2 dl sokeria
Ruismustaherukkapuuro (sovellukseni Korpelan Myllyn reseptistä)
1 l vettä
2 dl mustaherukkahilloa
2 dl ruisrouhetta
1/2 tl suolaa
Laita kiehuvaan veteen puolukkasurvos/mustaherukkahillo ja ruisrouheet.
Anna kiehua 45 minuuttia. Maku paranee haudutattaessa. Mausta valmis puuro suolalla ja sokerilla (mustaherukkahilloa käytettäessä sokeria ei tarvitse lisätä).
Nauti puuro maidon tai kerman kera.
Punajuurijauhelihamureke reseptini löydät tästä KLIK.
Onko Korpelan Myllyn ruisrouhe sinulle tuttu tuote? Mihin sinä käytät ruisrouhetta?
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Herkullisilta kuulostavat kaikki nuo reseptit. Ruisrouhetta en ole käyttänyt itse mihinkään; tajusin juuri, että olisi vähintäänkin fiksua ottaa se ruokavalioon:)
VastaaPoistaOlen kanssasi niin samaa mieltä! Itse olen käyttänyt ruisrouhetta useampana päivänä viikossa jugurtin sekaan talkkunajauhojen kanssa. Herkullista! Iloista viikon jatkoa sinulle, Satu <3
PoistaNam, marjapuuron mustaherukka versio on taatusti hyvää, sillä tykkään ylipäänsä molemmista. <3
VastaaPoistaIhanaa viikonloppua. <3
Meillä on sama maku :) Ihanaa viikon jatkoa sinulle, Tiia!
PoistaVoi nam, marjapuurot on niin herkkua:) Tuollainen ruisrouhe ei ollutkaan ennestään tuttu. Mukavaa viikonloppua💓
VastaaPoistaRuisrouhe sopii mainioisti marjapuuroon. Marjapuurot ovat tosiaankin niin herkkua! Ihanaa viikon jatkoa sinulle <3
PoistaTärkeä rouhe-tuo ruisrouhe:))ja terveellinen.
VastaaPoistaHERKKUPUURO!,äiti keitti ruismarjapuuroa!...leseitä olen ostanut ..mutta ei meiäm kaupassa noita ruisrouheita?
Mukavaa sunnuntaita!
Kiitos Tarja!
Herkkupuuroa ja terveellistä <3 Ruisrouhetta käytän lähes päivittäin. Laitan jugurtin tai rahkan sekaan.
PoistaEi ole tuttu tuote, mutta kuulostaa hyvältä!
VastaaPoistaMukavaa alkavaa viikkoa🌹
Itse olen ihastunut ruisrouheeseen ja käytän sitä nykyään lähes päivittäin. Laitan pari ruokalusikkaa jugurtin tai rahkan sekaan.
PoistaOlen käyttänyt leivontaan.Tämä sinun puuro olisikin vaihtelua kaurapuurolle.
VastaaPoistaRuisrouhe sopii tosiaan leivontaan ja ruuanlaittoon. Marjapuurolla saa tosiaan mukavaa vaihtelua puuroihin.
PoistaMarjapuurot on niin herkkua :)
VastaaPoistaTilkka kermaa marjapuuron kera - nam! ;)
Poista