keskiviikko 19. lokakuuta 2022

Mikä kassi tuo on?

Kaupallinen yhteistyö: Retki FinlandMikä kassi tuo on?

Se on kuulkaattes ikkunallinen kuivasäkki


Mihin kuivasäkkiä käytetään?

Kuivasäkki on tarkoitettu tavaroiden vesitiiviiseen kuljetukseen. Vesitiivistä säkkiä voi käyttää mm. retkeilytarvikkeiden kuljettamiseen ja säilytykseen, metsästys- ja marjareissulla vaihtovaatteiden tai lisävaatetuksen säilyttämiseen. Veneillessä, kalastusreissuilla ja melontaretkillä tavarat pysyvät kuivina, vaikka aallot roiskuttaisivat vettä. Minä käytän kuivasäkkiä myös työmatkoilla. Vaikka vettä sataisikin, pysyvät pyöränkorissa työvaatteet kuivina. 


Kuivasäkin tuotetiedot

Säkin koko on 15 litraa ja mittoina tämä tarkoittaa 23,5 x 50 cm. Materiaali on käyttötarkoitukseen järkevästi PVC. Sininen väri on raikas.

Säkin pohjan pyöreä muoto tekee säkistä tilavan. Säkki suljetaan rullaamalla. 

Kuljetettaessa säädettävä nailonnauha on hyvä.Olen syyslomaillut. Maanantaina ja tiistaina olin Mapa haasteellisen käyttäytymisen ennaltaehkäisy ja hallinta -koulutuksessa. Koulutuksessa oli teoriaa ja käytännönharjoituksia - paljon tärkeää. Koulutuksen jälkeen olen lomaillut, tehnyt pikkuisen kotihommia ja neulonut. 

Mitä sinulle kuuluu?

22 kommenttia:

 1. Hieno keksintö ja hauska on nimikin: ikkunallinen kuivasäkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja tuo ikkuna on kätevä. Ei tarvitse kaivella säkkiä perin pohjin, kun ikkunasta näkee, mitä on etsimässä.

   Poista
  2. Sinulla on mielenkiintoinen, monitahoinen blogi. Onnittelut, valtaisa määrä kävijäitä siellä on ollutkin!

   Poista
 2. Onpas hyvä keksintö. Näyttää myös kevyeltä kantaa.

  VastaaPoista
 3. Minulle tuli mieleen ne jossain päin eurooppaa harrastettavat jokikellunnat. :)
  Ihan ok kuuluu - labrasta hyvä tulos ja Roi-reissu taas lähenee, kiitos kysymästä!

  VastaaPoista
 4. Onpa hyvä keksintö retkeilijöille tuollainen kassi. Minä lomailin keskiviikkona (kävin sokerikontrollissa) ja lomailen myös perjantaina.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Tarja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuo ikkuna on kyllä oivallinen juttu, kun ei tarvitse porkata ja purkaa kassia. Rentouttavaa viikonloppua sinulle, Outi <3

   Poista
 5. Kuivasäkit on minulle tuttuja, tosin ei nämä ikkunalliset. Rinkkaan tuli pakattua erikoisiin kuivasäkkeihin tavaraa, joka ei saanut kastua.
  Sinulla on ollut hyvä syysloma. Itse olen viettänyt päivisin muutaman tunnin metsätöissä. Se on minun joka syksyistä huviani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällainen ikkunallinen kuivasäkki on niin minun juttu! Ei tarvitse porkata ja purkaa kassia. Metsätöiden tekeminen syyssäillä on varmasti mukavaa - on tarpeeksi viileää ja hyttysetkään ei vaivaa.

   Poista
 6. Kuivasäkkiä olisi monesti tarvittu ja tuo näyttää kaiken lisäksi kauniilta.
  Kiitos kysymästä; lomaviikko kallistuu loppua kohti, monenlaista olen ehtinyt sukulaisten tapaamisesta pihatöihin. Laiskottelua unohtamatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Minustakin tämä on kivan näköinen. Käytän tätä myös "kylillä" esim. työmatkoilla töihin polkupyörällä ajellessa. Ei kastu vaihtovaatteet. Peukutan laiskottelulle!

   Poista
 7. Tuohan olisikin hyvä rollaattorin korissakin kun kaupasta sokeria sun muuta pitää kuivana kotia saada. Eikä näyttänyt olevan edes hinnankiroissa. Taidan kirjoittaa joulupukille tästä. 🎅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hyvä idea! Tässä pysyy ostokset kuivana, vaikka sataa tihuuttaa tai räntää ripsii. Huippu idea, Sude! Tämä on hyvä lahjavinkki!

   Poista
 8. En olisi heti arvannut, mikä säkki on.Todella näppärä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen nyt tänä kesänä ja syksynä tätä käyttänyt ja tosi hyvät kokemukset on. Voi käyttää eri tilanteissa, kun kamppeet ja tavarat pitää saada pysymään kuivana.

   Poista
 9. Mapa ja muukin vastaava koulutus ajoittain onkin tosi tärkeää sekä asiakastyössä, että muutenkin elämässä. Opeille voi olla käyttöä milloin vaan.
  Minulle kuuluu sellaista, että alkaa olla töiden jälkeinen kaffepaussi vietetty ja pitäisi alkaa leipomishommiin. Britakakkua ja suolaista piirakkaa ainakin tiedossa :)

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Totta! Tavarat pysyvät kuivina ja ikkunan ansiosta tavarat löytyvät helposti.

   Poista

Ilahdun kommenteista!