lauantai 17. joulukuuta 2022

Elämyslahjakortti - kutsu ulkoilemaan

Kaupallinen yhteistyö: Retki FinlandMitä joululahjaksi?

Viikko jouluaattoon! Mitä lahjaksi ystävälle, lapsille, mummolle, vaarille, puolisolle? Annetaan lahjaksi elämyslahjakortti - kutsutaan heidät ulkoilemaan yhdessä. 

Tässä on sinulle tulostettava elämyslahjakortti tai voit tehdä tällä idealla oman aineettoman lahjakorttisi.


Elämyslahjakortti - kutsu ulkoilemaan

Tämä lahjakortti on kutsu ulkoilemaan kanssani valitsemanasi päivänä. Laitetaan päälle lämmin asu ja otetaan termospulloon kuumaa juomaa. Nautitaan ulkoilusta ja ihaillaan talvista luontoa.

Hyvää Joulua toivottaen

 


Tulosta elämyslahjakortti TÄSTÄ (pdf.tiedosto).
Retki lämpösukat

Ei enää palelevia jalkoja

Lämpösukat ovat kaikkien ulkoilijoiden ja töissä ulkona olevien toivelahja. Sukat ovat apu myös heille, joilla heikon verenkierron takia jalkoja palelee ulkoillessa. 

Lämpösukkien lämpöominaisuuden voi kytkeä päälle, kun lämpöä tarvitaan. Esimerkiksi liikkuessa lämpöominaisuus voi olla pois päältä ja eväiden syönnin ajaksi se kytkettynä se pitää jalat lämpiminä, eikä vilu iske varpaisiin. 

Pehmeät Retki-sukat toimivat kolmella AA paristolla (6 x AA/pari). Lämmitystoiminnon toiminta-aika on yhtäjaksoisesti noin neljä tuntia. Sukassa paristoilla oleva lämmitysalue on kooltaan 9 x 11 cm, mikä kattaa jalkapöydän alueen.

Lämpösukkien materiaali on 70% puuvillaa, 27% polyesteriä ja 3% elastaania. Sukkien koot ovat S-M ja L-XL.Retki terästermospullot pikakorkilla

Retken terästermospullo on moninkertainen testivoittaja. Termospullossa sisältö pysyy tarpeen mukaan joko kuumana tai kylmänä. Lämmönpito on erinomainen: 98-asteinen juoma on kuuden tunnin jälkeen vielä noin 80-asteista ja 12 tunnin jälkeen noin 65-asteista.

Korkki on multistrong-pikakorkki, joka helpottaa termoksen käyttöä. Korkin ansiosta ei korkkia tarvitse irrottaa ja näin juoman lämpötila säilyy paremmin. Termospullo kätevä ulkoiltaessa, esimerkiksi metsästys- kalastus- ja metsäretkillä

Retki terästermospullojen tilavuudet, painot ja mitat:

0,3 litraa, n. 260 g, 66 x 191 mm

0,5 litraa, 500 g, 66 x 243 mm

0,75 litraa, 380 g, 82 x 265 mm

1 litra, 544 g, 300 x 85 mm

Termospullojen materiaali on sekä sisä- että ulkopuolelta japanilaista ruostumatonta terästä. Tuotteilla on lämmönpitävyydelle viiden vuoden takuu. Pino piparkakkuja retkelle mukaan

Tein piparkakkutaikinan Marttojen sivuilla olevan Paraisten piparkakkujen reseptillä. 

Tässä on raaka-ainelista, jotta voit tarkistaa, löytyykö aineet kotoa vai pitääkö kirjoittaa ostoslistalle. Paraisten piparkakkuihin tarvitaan siis 1 1/2 dl siirappia, 200 g (2 1/3 dl) sokeria, 250 g voita, 2 tl kanelia, 2 tl inkivääriä, 2 tl neilikkaa, 1 rkl pomeranssinkuorta, 2 munaa, 3 tl soodaa ja 1/2 kg vehnäjauhoja. Katso Marttojen sivuilta piparkakkutaikinan valmistusohje.

Piparkakkuja leipoessani muistelin Marttamatkaa Strasbourgiin, joka tehtiin joulukuussa 2018. Olimme Strasbourgissa MEP Sirpa Pietikäisen vieraana. Tuolta matkalta matkamuistona minulla on joulutorilta ostamani kuviokaulin, jolla tein kuviot näihin retkelle mukaan tuleviin piparkakkuhin.


Best moments happen outdoors!

Parhaat hetket syntyvät ulkona!

                                                            Retki.fi


Oletko sinä antanut tai saanut aineettoman lahjan? 

Millaisia ideoita sinulla on aineettomiksi lahjoiksi?


Piparkakun makuista joulun odotusta sinulle!

12 kommenttia:

 1. On kyllä ihana lahjaidea. Mikään ei voita esimerkiksi metsässä kävelyä tai järvelle menoa. Nuo sukat olisivat pilkkimiehelle tai naiselle juurikin tarpeen. Nuo on pakko antaa ukolle ja itselle lahjaksi.

  VastaaPoista
 2. Olen joskus nähnyt ulkosoitoissa jollain hanskojen sisällä sellaiset muutaman tunnin itsekseen aktivoituvat lämpöpussit.
  Piparkakkusi ovat kauniita! Minä tein eilen sellaisia pieniä suupala-pipareita ;) Tykkään eniten taikinasta, enkä pipareista ;D Mitenkähän piparitaikinaa voisi annostella joulun kahvipöytään ... ;D
  Aineeton lahja on mieltä lämmittävä. Joskus olen antanut nätissä paketissa sellsisia "kahvia xx kahvilassa" -kortteja. Lasketaanko hierontalahjakortti? Ei ole ihan sama kylläkään. Siivouslahjakortti antajalta, tai johonkin muuhun työjuttuun lahjakortti, jonka sitten itse toteuttaa.
  Eilen mietin, että joulukortin olisi voinut korvata menemällä soittamaan huilulla muutaman joululaulun joillekin henkilöille :)

  VastaaPoista
 3. Elämyslahjakortit ovat todella kivoja ja vähän erilaisia lahjoja. Hyviä myös ihmisille, joilla tuntuu jo olevan kaikkea.
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Tarja ❤️

  VastaaPoista
 4. Olipa kivoja lahjaideoita! Olen antanut yhtenä jouluna siivouslahjakortteja sellaisille, joiden tiesin joko inhoavan siivoamista tai olevan muuten kiireisiä.

  VastaaPoista
 5. Kivoja lahjaideoita! Joskus aiemmin olen antanut, mutta ovat nyt jääneet.
  Nuo lämmitettävät sukat ovat varmasti hieno keksintö pakkaspäivän retkille 🤍
  Mukavaa alkavaa jouluviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Me emme ole vuosiin ostaneet aikuisille lahjoja ainoastaan pienille lapsenlapsille ja anopille lähetämme kukan . Arvostan näitä aineettomia lahjoja jos aikuiset pitää välttämättä näitä lahjoja jakaa.

  VastaaPoista
 7. Ihania lahjaideoita.... taidampa tulostaa heti yhden lahjakortin!!

  VastaaPoista
 8. Aineettomat lahjaideat best! Rauhallista joulua Tarja <3

  VastaaPoista
 9. Yhteinen aika on paras lahja.
  Hyvää Joulua Sinulle ja kaikkea hyvää vuoteen 2023 ❤️

  VastaaPoista
 10. Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2023
  En ole antanut lahjoja, muutaman joulukirjeen vain kirjoittanut.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!