perjantai 29. syyskuuta 2017

Roosanauha ja hallitusmarttailua - perjantai taipuu viikonloppuun


Perjantai. Kauppareissulla ruokatarvikkeita, viikonloppuherkkuja, neulelankaa ja roosanauha. Roosan värinen silkkinauha on Syöpäsäätiön Roosanauha kampanja 2017 symboli, joka alkoi eilen ja kestää koko lokakuun. Nauhan myyntihinta lahjoitetaan Syöpäsäätiölle suomalaisen syöpätutkimukseen ja neuvonnan hyväksi.


Tämän vuoden nauhan ovat suunnitelleet Duudsonit ja teemana tänä vuonna on "Rohkeudelle". Kuva on Syöpäsäätiön Roosanauha 2017 kampanjan ja kuvan on ottanut kuvaaja Ville Juurikkala.

Kampanjan tarkoituksena on kerätä varoja vaikeasti hoidettavien rintasyöpien tutkimukseen ja keräyksen tavoitteena on, että kenenkään ei tarvitsisi tulevaisuudessa kuolla rintasyöpään.

Roosa nauha maksaa kolme euroa ja nauhoja myyvät seuraavat liikkeet: Lindex, K-Citymarketit, K-Supermarketit, K-marketit, Neste K -liikenneasemat, S-marketit, Prismat, Alepat, Salet, Sokokset ja ABC-asemat.


Illalla hallitusmarttailua - vaikka kokous meinasi minulla kaikessa alkuillan puuhissa ensin unohtua! Kokouksessa käsiteltiin syyskokoukseen tulevia asioita ja tulevia tapahtumia.
Seuraava marttailta on Parasta perunasta -ruokakurssi.

Puheenjohtaja Tuula oli laittanut kausivalot etuovelle toivottamaan tervetulleeksi, luomaan tunnelmaa ja valaisemaan pimeitä iltoja.

Nyt laitan neulepuikot suihkamaan! Kerron lähiaikoina, mitä siitä syntyi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!