tiistai 26. helmikuuta 2019

Villasukkapäivitys :D

Viikonloppuna havahduin siihen, että villasukkia oli vähän siellä ja täällä - lattialla, tuoleilla, sängyllä... Ja kaikki villasukat olivat minun. Jep.


Ruusu-kuvioiset villasukat ovat bloggasusukkani. Siinä odottivat olohuoneessa lattialla seuraavaa bloggauskertaa.


Anelmaiset ovat juhla- ja tapahtumasukkani. Siinä olohuoneen nojatuolilla ne puolestaan odottivat 4-v. synttäreillä käynnin jälkeen seuraavaa juhlaa.


Sängyn vierestä lattialla lojui tonttukuvioiset unisukat. Unisukat ovat varsista niin väljät, että ne saa helposti pois jalasta, jos tulee liian kuuma.


Sängyn päädyssä olivat haastavien talvipäivien työmatkasukat. Nämä sukat vetäisen jalkaan, kun sataa lunta tai on pakkasta. Työpaikalla en käytä sisäkengissä lainkaan sukkia - talvellakaan. Villasukat tai sukkia ollenkaan. Peukkua sille.


Ja tuolillla oli nilkkavillasukat lauhempia kelejä varten. Näillä NILKKAvillasukilla saan hyväntahtoista ja äidillistä motkotusta marttaillassa - kuulemma nilkat paljaana kuin teineillä!


Nyt on päättelyä vaille valmiina pitkävartiset raitakukat. Sukat neuloin joskus vuosia sitten neulomani kaulaliinan purkulangasta. Kaulaliina oli tarpeeton ja langan värit ihanat.

Ei tarvinne miettiä, että mistä blogini nimi tulee ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!