perjantai 10. toukokuuta 2019

ARVONTA - Ateljee Lumimetsän Onnellinen-tarjotin ja kortteja


Äitienpäiväviikonlopun kunniaksi järjestän arvonnan! Palkintona on ihanat Ateljee Lumimetsän Onnellinen-tarjotin ja kolme korttia.

Onnellinen-tarjottimessa on akvarellimaalaus elämäänsä tyytyväisestä kissasta. Tarjotin on tehty Suomessa suomalaisesta koivusta. Tarjottimen pinnassa on kestävää melamiinia. Tarjoitin ei ole konepestävä.


Hanna Posio kertoi, että tarjottimen inspiraationa on ollut hänen oman kissan pentukuva. Maaseudulle kissa kuuluu olennaisena osana. Hanna jatkoi, että onnellisuus tulee tyytyväisyydestä siihen, missä on ja elää, on löytänyt paikkansa ja asettunut tyytyväisenä juurilleen.

Ateljee Lumimetsän painotuotteiden aiheet kumpuavat Hannan kotiseudulta, oman karjatilan elämästä ja lappilaisesta puhtaasta luonnosta Posiolta. Tuotevalikoimaan kuuluvien tuotteiden kuvitukset ovat Hannan piirroksia, grafiikkaa, valokuvia ja maalauksia. Tuotannossa yhdistyvät perinteiset taidetekniikat ja digitaalisuus.

Tutustu Hanna Posioon ja Ateljee Lumimetsään tästä KLIK.

Kuulumisia kysyessäni Hanna kertoi kevättalven olleen taidetyössä suunnittelun aikaa Maaninkavaaran lumisten tykkylumipuiden ja hankien keskellä, mistä yrityksen nimikin tulee. Hannalle talvi on parasta luovuuden aikaa. Talvella Hanna on vetänyt kuvataidekurssia. Kurssin vetäminen on ollut Hannasta ihanaa, sillä hän tykkää puhua taiteesta ja tekniikoista - vaikka yöt ja päivät läpeensä! Antoisaa oli ollut nähdä, kuinka kurssilaiset olivat löytäneet oman ilmaisunsa ja kehittyneet siinä. Syksyllä kuvataidekurssi jatkuu Posion kansalaisopistossa. Tämän lisäksi on suunnitteilla myös muita lyhyempiä kursseja.

Ateljee Lumimetsän verkkokauppa on tarkoitus avata kesäksi ja suunnitteilla on myös Ateljee Lumimetsän käyntikohde. Syksyllä Ateljee Lumimetsän tuotteita löytyy useilta kädentaitomessuilta, kuten esimerkiksi Tampereelta. Hanna kertoi, että messuilla käynti ja kurssit tuovat mukavaa vaihtelua omassa työhuoneessa työskentelyn vastapainoksi.ARVONTA


Arpoja voit saada kolmella tavalla:

1. Olemalla Ruusu-unelmia ja villasukkia -blogini lukija tai kirjautumalla lukijaksi (klikkaa oikeassa laidassa olevasta lukijat-kohdasta lue-nappia) ja kirjoittamalla kommenttikenttään toimivan sähköpostiosoitteesi, jonne ilmoitan mikäli olet voittanut arvonnan.

2. Tykkäämällä Ateljee Lumimetsän facebook-sivusta. Kerro tämän arvontablogipäivityksen kommenttikenttään, kun olet käynyt tykkäämässä ja kirjoita kommenttikenttään toimiva sähköpostiosoitteesi, jonne ilmoitan mikäli olet voittanut arvonnan. Ateljee Lumimetsän facebook-sivulle pääset tästä KLIK. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

3. Seuraamalla blogiani Instagramissa (ruusu_unelmia) ja kirjoittamalla kommentin Onnellinen-tarjottimen kuvaan. Instagramiin pääset tästä KLIK. Istagram ei ole mukana arvonnassa.


Sinulla on siis mahdollisuus saada jopa kolme arpaa!

Jos voittajaa ei tavoiteta 3 päivän kuluessa, arvon uuden voittajan. Palkinto postitetaan ainoastaan Suomeen.

Arvonta alkaa NYT ja päättyy 19.5.2019 klo 17.00, minkä jälkeen arvon onnellisen voittajan. Voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti.

Onnea arvontaan!


30 kommenttia:

 1. Yhdellä arvalla mukaan arvontaan Bloggerin seuraajana.ompa söpö tarjotin. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Tykätty jo monta vuotta Hannan jutuista! raija.vuollet@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Yhdellä arvalla mukana.
  Olen blogisi kirjautunut lukijasi:)
  Sulonen,tarjotin:))ja kortit,
  Kävin hätäisesti Lumimetsän -netti sivuilla,kaikkea ihanaa:)))
  Nyt jatkan pyykin silitystä :)

  VastaaPoista
 4. Facebook ja ig mukana :) tiinatorg@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Voi miten kaunis! Lahjaksi äidilleni antaisin ja tästä vuodesta häntä kiittäisin! Ollut upea mummi pienelle pojalleni! 🌷🌹🌻 Facebookissa tykätty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Johan nyt temppuilee tämä sivu. :O yritin lisätä s-postin, mutta vastaus ei meinaa tulla näkyviin. Mutta siis sivonnii(at)gmail.com

   Poista
 7. Tykätty Facebookissa. Ihana blogi! mmantyoja@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Oih, kun ihana kisu-tarjotin <3 Yhdellä arvalla mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Ihana tarjotin ja osuva nimi Onnellinen, tarjotinta katsoessa ei voi olla muuta kuin onnellinen :) Kortitkin on kauniit ihanan herkät värimaailmat kaikissa!
  Osallistun kahdella arvalla :)
  janina.tuominen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Kiitos Ateljee Lumimetsän esittelystä. Kävin fb sivulla ja tykätty (MerviH). Blogisi on uusi tuttavuus ja liityin lukijaksi. Asun itse maaseudulla ja viihdyn hyvin. Arvonnassa mukana siis kahdella arvalla. Tervetuloa myös käymään blogissani. nina40fi@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Onpa suloinen tarjotin ja kauniit kortit.
  Yhdellä arvalla mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 13. Tykätty, mukana! virva.jakkula@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kolmella arvalla mukana! Kaunista!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Yhdellä mukana. :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Ihana tarjotin �� kolmella arvalla mukana

  eevikupari(at)gmail.com

  VastaaPoista
 17. En löytänyt oikeasta laidasta lukijat-kohtaa, mutta toivottavasti olen silti mukana arvonnassa? Kauniita ovat sekä kortit, että tarjotin. Siskoni varmasti tykkäisi, koska pitää kissoista :)

  talvihavaiji@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Ihana kissan kuva, aivan minun entisen kissani näköinen. Liityin lukijaksi ja kävin liittymässä fb:ssä joten saanen kaksi arpaa.
  sudemi@luukku.com

  VastaaPoista
 19. 1 arpa, kiitos :) Aivan ihana kissukka!
  sartsa.piccolo@gmail.com

  VastaaPoista
 20. 2 arpaa, face ja insta.. ksefedini@suomi24.fi

  VastaaPoista
 21. Mukana arvonnassa. lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Kolmella arvalla mukana :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Kuka voitti tarjottimen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Anonyymi! Arvonta on suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Voittaja on tavoitettu ja Hanna Ateljee Lumimetsästä postittaa palkinnon voittajalle. Aurinkoista viikkoa toivottelee Tarja

   Poista
 24. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille <3 Hei, Arvonta on suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Voittaja on tavoitettu ja Hanna Ateljee Lumimetsästä postittaa palkinnon voittajalle. Aurinkoista viikkoa kaikille toivottelee Tarja

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!