tiistai 18. kesäkuuta 2019

Rompetoreilta löydät kaikkea tarvitsemaasi ja voit tunnelmoida menneillä vuosikymmenillä


Lauantaina pistäydyimme Iisalmessa MegaRomppeet-tapahtumassa. Jos et koskaan ole käynyt rompetorilla, niin näytän sinulle muutamin kuvin, millaisia tavaroita voi rompetorilta löytää.

Rompetorilta voit löytää esimerkiksi


erilaisia työkaluja,


kuppeja, laseja, lautasia, aterimia, kermanekkoja, kannuja ja kameroita,


huonekaluja, rukkeja lankojen kehräämiseen, peilejä, matkalaukkuja,


tauluja, puukkoja, lamppuja, radioita, soikkoja, saaveja. purkkeja, purnukoita,


edellisen mallin kännyköitä sekä


laskimia,


leluja lapsille ja lapsenmielisille, kodinkoneita kuten


erilaisia pyykkikoneita ja


silitysrautoja.

Rompetorien yhteydessä on usein eri teemoilla olevia näyttelyitä, kuten


vanhoja autoja,traktoreita,


moottorisahoja,


ja maamoottoreita.


Minä löysin tällä kertaa rompetorilta pöytäliinoja. Keltaruutuinen ruokapöydänliina maksoi 0,50€, pellavaliina 1€ ja pieni kirjottu liina 1€.

Mikäli ei rompetorilta tarvitse mitään, on torilla hauska kierrellä ja katsella erityisesti noita vanhoja tavaroita tunnelmoiden menneillä vuosikymmenillä.

12 kommenttia:

 1. Ihania ,ja edullisia "löytöjä" teit!!
  Tuollaiselle rompetorille ...mieleni niin halajaa:))
  h u o k a u s ;
  just niin pakko ei ole ostaa..vaan tutustuu "hyvään vanhaan tavaraan"=aikaan.Jolloin käyttöesineillä ym,oli p i t k ä ,käyttö ikä.
  Kiitos ihanasta tarinastasi!
  Hyvää keskiviikkoa ja ,kohti keski kesän juhlaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle, Liisa, kommentistasi ja blogini aktiivisesta seuraamisesta! Oli mahtava rompetori; paljon myyjiä, erilaisia tavaroita eri vuosikymmeniltä. Itse tykkään fiilistellä rompetoreilla, kun esim. näkee tuttuja tavaroita omasta lapsuudesta.

   Poista
 2. Kiitos kuvakavalkadista :) Rompetoreilla on tullut käytyä täällä Etelä-Suoemssa, mutta Iisalmen versio on jäänyt käymättä, vaikka vanha kotikaupunki onkin =) Olen kuullut, että siellä on vaikka mitä tarjolla ja sen, sekä noiden sinun kuviesi myötä, tiedän, että nämä täkäläiset eivät vedä vertoja Ylä-Savon serkulleen :) Mukavaa juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut käynyt Iisalmen rompetorilla aiemmin. Myynnissä olevat tavarat olivat tosiaan aivan omaa luokkaansa ja hinnat ostajan kannalta aivan mahtavat! Hyvää juhannusviikkoa sinulle, Satu!

   Poista
 3. Etpä paljoa maksanut kauniista liinoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rompetorilla voi tehdä mukavia löytöjä! Hyvää juhannusviikkoa sinulle, Kivisen Vilma!

   Poista
 4. Ihanuuksia! minäkin kävin Someron rompetorilla viikonloppuna, mutta itse kun en enään ostele mitään, yritän päästä eroon kaikesta keräämästäni muutenkin! Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rompetoreja järjestetään pitkin ja poikin Suomea. Heräteostoksia saattaa tehdä, jos ei ole tarkkana :D Minä varasin kirppispaikan heinäkuun ensimmäiselle viikolle. Hyvää juhannusta, Leena!

   Poista
 5. Meillä on ilmeisesti ollut miehen kanssa käsitys, että siell on enimmäkseen moottoripyöriin ja autoihin liittyviä juttuja myynnissä, eikä olla menty, pitääpä mennä joskus katsastamaan, kun sattuu tilaisuus :) Hyviä löytöjä teit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy kyllä kaikkea noitakin ja kaikenlaisia koneita niin kokonaisina kuin osina. Rompetoreilta löytyy kaikenlaisia tavaroita eri vuosikymmeniltä. Kannattaa käydä katsomassa ja fiilistelemässä - tiedä vaikka tekisitte löytöjä! Hyvää juhannusta, Sesse!

   Poista
 6. Huh mikä setti moottorisahoja! Meiltä löyty mökiltä varastoa siivotessa hirveä määrä kirveitä. Meiän isä on vissiin keräilly ;D
  Vanhat tavarat alkaa olemaan arvossaan, jos haluaa sellasia ostella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta - kyllä oli moottorisahoja rivissä! Te voisitte laittaa pystyyn siis kirvesnäyttelyn :D Rompetoreilla löytyy kaikille jotain; uutta ja vanhaa. Ja kaikkea sellaistakin, mitä ei tiennyt tarvitsevansakaan :D Hyvää juhannusta, Sartsa!

   Poista

Ilahdun kommenteista!