sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

Tennisvillasukat ja Pupujen juhlat-sukat

Blogiyhteistyö: Novita



Loman viimeinen päivä. Kylläpä viikko kului nopeasti! Huomenna napakka paluu arkeen; työpäivä ja illalla kirjastokässäilta. Siitä se lähtee rullaamaan kohti pääsiäistä, katseet kohti kevättä.

Nämä Novitan tennissukkien uudet villasukkaversiot neuloin loman aikana. Sukkien ohje on Novitan kevät 2020-lehdessä. Sukkien langat ovat Novita 7 Veljestä ja 7 Veljestä Lappi. Ohjeessa on tennissukat on mitoitettu kokoihin 34-42.

Näiden tennissukkien neulominen sujuu mukavasti aloittelijaltakin, koska sukat neulotaan oikeilla ja nurjilla silmukoilla. Kantapään neulominen on neuvottu ohjeessa ja lisäksi ohjeen kantapään neulomiseen kuvien kera vaihe vaiheelta Novitan Opi neulomaan villasukka!-sivulta.

Eikö tämä Lappi-langan punainen väri olekin upea? Väri on nimeltään sauna (väri numero 552).


On sitä lomalla tehty muutakin kuin neulottu ;D Sunnuntaiaamun treeni Liikussa; tein tänäänkin oman parhaani. Feel so good!


Oli aika-blogin instassa Titta kyseli, että olemmeko jo ostaneet pääsisäisherkkuja. Minä ostin eilen ihania pääsiäisherkkuja - langat Novitan Pupujen juhla-pääsiäissukat yhteisneulontaan!

Novita järjestää pääsiäisen hengessä yhteisneulonnan ja kutsuu neulomaan yhdessä Sisko Sälpäkiven suunnittelemat Pupujen juhla-pääsiäissukat. Yhteisneulonnan ohjeen ensimmäinen osa julkaistaan 16.3.2020 Novitaknitsissä sekä Novitan Facebook-sivuilla. Pitkän kirjoneulesukan ohje julkaistaan neljässä osassa maanantaisin, joista viimeinen osa julkaistaan 6.4.2020 Sukat valmistuvat siis juuri sopivasti pääsiäisviikonlopuksi.


Kuva: Novita

Sukkia varten tarvitaan Novita 7 Veljestä -lankaa väreissä hiekka (060), valkoinen (011), marjapuuro (053) ja munakoiso (796). Superkauniit värit! Odotan innolla yhteisneulonnan ensimmäistä osaa!

Omia kuvia Pupujen juhla-kirjoneulesukista jaetaan somessa tunnuksella #pupujenjuhlaKAL.

24 kommenttia:

  1. Kertakaikkiaan taas ihan mielettömät sukkaliinit. Olen vaan heikkona villasukkiin ja haluaisin, että niitä olisi joka lähtöön.

    Sydämellistä sunnuntaita Tarja. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villasukka on paras sukka <3 Olen ihan höperönä villasukkiin :D Iloista viikon jatkoa sinulle <3

      Poista
  2. Ihanat ja varmasti lämpimät. Ihanaa Naistenpäivää sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavasti lämmittävät tällaiset pitkät sukat. Iloista viikon jatkoa sinulle <3

      Poista
  3. Kauniitsukat jälleen;)
    Ihanaa Naistenpäivää!!
    vai oikei pupujen-sukka-teema:))
    Kiitos Tarja!!:))
    Hyvää alkavaa uutta viikkoa!!
    Työn iloa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Liisa <3 Pupusukkien ensimmäistä ohjetta odotan jo melkein neulepuikot valmiina kädessä ;D Iloista viikon jatkoa sinulle :D

      Poista
  4. Todella kauniit tennisvillasukat. Väri on erityisen kaunis.
    Mulla on aina villasukat jalassa, vaikkakin puuvillaiset, kun olen villalle allerginen. Tällaiset ei-villasukat vaan kuluu niin nopeasti puhki, että välillä kuljen paikka-paikan-päällä ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä punainen väri on ihana. Pitkät tennisvillasukat lämmittävät. Puuvillaiset villasukat ovat ihania <3 Kestävyys käytössä ei toki ole villasukan luokkaa, mutta paikkaa paikan päälle ;D

      Poista
  5. Hauskat sukat :D Nuo yhteisneulonnat on kivoja silloin jos on aikaa neulomiseen, niin pysyy mukana. Ihanaa naistenpäivää❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaiset tennisvillasukat ovat kyllä hilpeät :D Legendaaristen tennissukkien villasukkaversiot. Iloista viikon jatkoa sinulle <3

      Poista
  6. Kivat sukat! Ja kauniit langat olet yhteisneulontaan löytänyt. Ottaisin mielelläni itsenkin noihin aina osaa, mutta kun ei ehdi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanat värit, jotka sointuvat toisiinsa hienosti. Yhteisneulonnan ohjeella voi onneksi myöhemminkin, ihan omaan tahtiin, neuloa Pupujen juhla-sukat. Iloista viikon jatkoa sinulle <3

      Poista
  7. Niin ihanat sukat, kyllä sinä olet näppärä! Leppoisaa naistenpäivän iltaa ja mukavaa alkavaa viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos <3 Netflixistä sarjoja katsoessa neulon samalla :) Iloista viikon jatkoa sinulle <3

      Poista
  8. "Pupujen juhla" kuulostaa todella kivalta. Kauniit langat ja niiden värit. Minulta ei tuo homma suju joten katson taitavampien töitä. Pitkistä villasukista ehdin haaveilla pitkään, kunnes ne tovin sitten Martoilta sain :D Joskus toiveet toteutuu. Niille on käyttöä silti vaikka meidän kulmilla on luvattu jo kivoja lämpöasteita.

    Tänäänkin huhkin jo pihalla "kevättä". Leikkelin kuvaneita kasveja ja poistin talven koristehavuja. Melkein jo roudasin puutarhaalusteetkin ulos, mutta mies toppuutteli...ulkokaffet juotiin kyllä. Voi tätä riemukasta aikaa ja pääsiäisen odotusta. Kyllä kelpaa.

    Mukavaa naistenpäivän iltaa vielä sinne sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että sait Martoilta sukat <3 Villasukat ovat lähes jokakelin sukat. Minä käytän villasukkia ympäri vuoden poislukien ihan kuumimmat helteet :D
      Täälläkin sää muuttui jälleen ja päivällä on lämpöasteita. Tiet (pienemmät asuinalueiden tiet) ja pihat ovat ihan hirveän liukkaat.
      Oi, kuinka keväistä teillä jo on! Pihapuuhia, pihakalusteet ja ulkokaffet <3
      Iloista viikon jatkoa teille <3

      Poista
    2. Olen todella ylpeä Martta-sukistani. Itse en osaa sukkia kunnolla tehdä ja ihailen Marttojen taitoja. Marttailussa pysyy monta hyvää taitoa ja asiaa mukana.

      Poista
    3. Marttailu on monipuolinen harrastus,
      yhdessä tekemistä ja uusien asioiden oppimista.

      Poista
  9. Yhteisneulontaa kattelin jo aiemmin ja se kiinnostaa, jos vaan aikataulu täsmää omiin juttuihin (ettei olis kaikki levällään ;D ).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin blogistasi, että olit virkannut ihanan pipon <3 Näitä omia juttuja ja projekteja tahtoo tosiaan olla välillä vähän enemmän ja välillä vähemmän levällään :D

      Poista
  10. Makeat tennissukat! Ja mitkä kinokset :) Meillä on ollut ihan lumeton talvi, eikä enää niin väliksikään... Kevättä odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin ihastuin näihin tennisvillasukkiin. Ja joo, meillä tätä lunta vaihtuvista keleistä huolimatta riittää! Tänään oli lämpöasteita, tiet ja pihat ovat superliukkaita. Kevättä odotellessa :)

      Poista
  11. yhteisneulontaa aion harkinta, mikäli vain aikaa riittää... Kivat sukat taas syntyneet. Mukavaa alkanutta viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan innolla odotan neulepuikot melkein kädessä valmiina yhteisneulonnan alkua ;D Mukavaa viikon jatkoa sinulle <3

      Poista

Ilahdun kommenteista!