perjantai 7. elokuuta 2020

Karkkipäivä - Fazerin syksyn 2020 makeisuutuudet

Kaupallinen yhteistyö: Fazer

Postilaatikossa oli makea ylläri - Fazerin karkkiboxi syksyn 2020 makeisuutuuksia! Laitoin pystyy karkki-tastingin ja tutustuimme tuotteisiin. Raatimme koostui sekä nuorista meistä keski-ikäisistä karkkien ystävistä. Annoimme jokainen oman arvosanan, joista laskimme keskiarvon. Arvosanat annettiin asteikolla 1-5. 

Tutustutaan ensin hieman itse yritykseen. Karl Fazer avasi ensimmäisen konditorionsa Helsingin Kluuvinkadulle vuonna 1891. Perusajatuksena oli toiminta, jolla on merkitys - tuottaa ihmisille ilon hetkiä. Fazer kehittää tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja luottamalla perintöönsä, kuluttajalähtöisyyteen ja innovaatioihin. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan yrityksen arvoihin perustuvia eettisiä periaatteita ja YK Global Compactin periaatteita. 

Karl Fazer Valkoinen suklaa


Syyskuusta alkaen kaupoista on saatavilla  Suomen rakastetuin suklaabrändi on myös valkoisena. Fazerin sininen Maitosuklaa on nyt myös valkoinen.  Suklaalevy on 131 grammaa. Karl Fazer Valkoinen & Maitosuklaalevy muuttuu myös samaan 131 gramman kokoon.

Valkoisen suklaa on makeampaa kuin perinteinen Maitosuklaa. Tämä oli erityisesti nuorten mieleen.

Karkkiraadin arvosana 4,5/5. 


 
Kuva: Fazer 


KarlFazer Appelsiinikrokantti


Suomen suosituimman suklaalevysarjan uusin maku on appelsiinikrokantti. Appelsiini sopii mainiosti Sinisen maitosuklaan kanssa. Suklaalevyn koko on 200 grammaa. Appelsiini maistuu sopivasti, krokanteja on kiva rouskutella.

Karkkiraadin arvosana 4,5/5.



Kuva: Fazer 


                    Kuva: Tarja K/Ruusu-unelmia ja villasukkia


Karl Fazer Crunchy-patukan kaksi palaa maitosuklaata, jonka päälläon rapeita suolaisia krispejä. Suklaapatukkapalojen sisus on pehmeää toffeeta ja samettista hasselpähkinänougattia. Crunchy-patukka antaa tuhtia energiaa ja vie makeannälän. 

Karkkiraadin arvosana 4/5. Erityisesti nuorien makuun. Susumainen, tuhti (makeismassaa reilusti) ja siksi riittää vaikka jaettavaksi kamun kanssa. 



Kuva: Fazer

Remix Galaxy 

Nyt lähdetään makumatkalle avaruuteen! Jokainen voi yhdistellä oman maku-universumin yhdistelemällä eri makuisia planeettoja, ellipsin muotoisia karkkeja ja Saturnuksen renkaita. Makuja ovat veriappelsiini, lakritsi, banaani-kookos, persikka-vadelma, luumu, mustikka-lime, piparminttu, salmiakki, mansikkakakku, pippuri-lakritsi ha vadelma-greippi. Matka avaruuteen voi alkaa!

Karkkiraadin arvosana 4,5/5. Huikeita makuja! Näillä namusilla todellakin pääsee makumatkalle avaruuteen! Raatilaiset valitsivat omat suosikkimakunsa Remix Galaxy-pussista. 

Raatilainen A: verigreippi, vadelma-greippi ja banaani-kookos. 
Raatilainen M: mustikkalime, Turkinpippuri ja piparminttu. 
Raatilainen T: piparminttu ja persikka-vadelma. 
Raatilainen V: luumu, banaanikookos ja mustikkalime. 
Kaikkien raatilaisten mieleen oli salmiakki.

Tuumasimme, että tämä Remix Galaxy taitaa olla paras Remix-karkkipussi ikinä. Karkit olivat maukkaita ja maistuvia olematta ällömakeita.


Kuva: Fazer

Kuva: Tarja K/Ruusu-unelmia ja villasukkia


Klassinen suolainen salmiakki saa vastapainoa vadelman ja sitruunan makuyhdistelmästä. Fazer Salmiakki Vadelma-sitruuna on maultaan raikas ja tuote on sokeriton ja vegaaninen. 

Karkkiraadin arvosana 4,5/5. Mahtavan paljon makua ja (vaikka) on sokeriton namu! Tämä on hyvä vaihtoehto karkkipäivän karkin nälkään! 

Kuva: Fazer 

Kuva: Tarja K/Ruusu-unelmia ja villasukkia

Fazer Lakritsi Chocolate Tyrkisk Peber


Vau, mikä makuelämys! Pussillinen ihan tajuttoman hyviä namusia! Fazer Lakritsi Chocolate Tyrkisk Peber on yhdistelmä samettista, mutta sähäkkää salmiakkitomua parasta Fazerin suklaata ja pehmeää salmiakkilakua. 

Karkkiraadin arvosana 4,5/5.

Salmiakkitomua on namusissa juuri sopivasti; se ei peitä suklaan makua ja  täydentää salmiakkilakun makua. Salmiakin ystävien unelmien täyttymys ja upea makuelämys muillekin. Tämä oli erityisesti meidän aikuisraatilaisten mieleen.


Syksyn aikana Fazer Lakritsin design saa uuden Fazer Northern Magic -ilmeen. Pussit ovat uudelleen suljettavia, tuote ja vegaanisuus käyvät ilmi selkeästi. From Lappeenranta with love.

Mikä näistä Karl Fazerin tuotteista kiinnostaa sinua eniten? Mikä on lempikarkkisi? Valkoinen suklaa vai maitosuklaa?

Maistuvaista viikonloppua!



18 kommenttia:

  1. Saisipa itsekin tuollaisen yllätyksen postilaatikkoon!

    VastaaPoista
  2. Olipa hyviä arvosanoja kaikille karkeille. Fazer on kyllä sellainen luottonamusten valmistaja, että harvoin menee mikään vikaan.
    Herkullista lauantaita sinulle Tarja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raatimme koostui nuorista ja aikuisista. Hajontaa oli joissakin namusissa oli jonkin verran, mutta keskiarvo tasoitti raatilaisten antamat arvosanat. Varmoja namumellejä nämä kaikki! Hyvää viikonloppua, Outi <3

      Poista
  3. Hyviä suklaita suomessa valamistetaan! Fazer etunenässä.

    VastaaPoista
  4. Nam 😃Nyt iski karkki himo 😂

    VastaaPoista
  5. Hih, suu tuli makiaksi kuvillakin... suklaa ei ole mun juttu.... käy aivastuttamaan, mutta irtokarkit
    - varsinkin punaiset... a-jai-ja-jai....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska - suut makiaksi kuvillakin 😃 Maistuvaista viikonloppua sinulle ❤

      Poista
  6. Appelsiinikrokantti menee kokeiluun. Maraboun versio on yksi suosikeistamme.

    VastaaPoista
  7. Appelsiinikrokantti,tuota pittää kyllä maistaa.
    Herkupaketti kaikkinensa,Salamiakkia /lakritsaa en voi syödä..verenpaine kohoaa;))
    Mutta Fazer,,ku halutan makean hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on niin paljon muita namusia, jotka eivät nosta verenpainetta. Fazerin tuotteet ovat tykättyjä ja tunnettuja.

      Poista
  8. Oijoi mitä herkkuja, hih kaikki maistuisi kyllä.

    Kivaa päivää ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokainen raatilainen löysi namusista omat suosikkinsa. Parasta on mahdoton valita, kun olivat niiiin hyviä kaikki. Hyvää viikonloppua ❤

      Poista
  9. Makea paketti :) Salmiakki ja lakritsi on mainio yhdistelmä, kokeilisin heti Fazer Lakritsi Chocolate Tyrkisk Peber pussin palleroita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli paketin yksi suosikkinamuni. Suklaa ja salmiakkitomu lakritsaisen kanssa - peukkua sille!

      Poista

Ilahdun kommenteista!