perjantai 25. maaliskuuta 2022

Fazer makeiskesän 2022 uutuudet

Karkkipäivä on ollut tänään kunnon herkkupäivä! Olemme testanneet Fazerin uutuustuotteita.

Fazerin kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa: makeis- ja ksylitolituotteet Lappeenrannassa, suklaatuotteet ja keksit Vantaalla. Fazer on vuosittain valittu tehtävässä Luotetuin merkki -tutkimuksessa Suomen luetetuimmaksi makeismerkiksi jo kuudennentoista kerran (Lähde: CIL Suomi Oy/ Valitut Palat: Luotetuin merkki 2022). 

 Tällaisia ovat Fazerin makeiskesän uutuudet:


Geisha Taste of Peanut

Ylellisen suklaan ja rapean täytteen liitto hurmaa ihanassa suklaapatukassa. Patukan maitosuklaan sisällä on suolapähkinön makuinen hasselpähkinänougat-täyte. Tulee kauppoihin toukokuussa.


Karkkinautinto ilman sokeria  - makuna tuttu Marianne toffee

Sokerittomien karkkipastillien sarjan uutuus on Marianne Toffee karkkirasia. Vegaaninen ja sokeriton. Tulee kauppoihin toukokuussa. 


Karl Fazer Dumle Banana

Dumle Banaani oli muutama vuosi sitten huippusuosittu. Nyt Dumle Banaani toffeepalat ovat yhdistetty Fazerin Siniseen. Tämä yhdistelmä saa varmasti hyvälle tuulelle! Tuote on myynnissä touko-elokuussa. 




Karl Fazer Kaura Choco

Tuote, jota on toivottu! Tässä kasvipohjaisessa maitosuklaassa on hyödynnetty suomalaista kauraa. Karl Fazer Kaura Choco on laktoositon, vegaaninen ja palmuöljytön - siis täydellinen vaihtoehto maitosuklaalle! Karl Fazer Kaura Choco syntyi yhdistämällä suomalainen kaura ja vastuullinen kaakao. Kauralla on tunnistettava ja miedon pehmeä ominaismaku. Kauran makuprofiili täydentää kaakaon makua. Kaksi makua: Kaura Choco ja Kaura Choko Hasselpähkinä.  Tulee kauppoihin toukokuussa.


Tutti Frutti Garden Mix

Kesäpuutarhan parhaan sadon tarjoaa Tuttu Frutti Garden Mix-karkkipussi. Pussissa on monipuolinen sekoitus herkullisen isoja juuresten ja kasvisten muotoisia karmellejä, raikkaita hedelmä- ja marjamakuja, suklaata ja salmiakkia. Isosta karkkipussista riittää kaverillekin. Tuote on gelatiiniton ja sisältää vain luontaisia värejä ja makuja. 

Tekemäni Fazerin pääsiäisen uutuustuotteiden 2022 esittelyn löydät muuten blogiarkistostani.


Tänään tällaisia juttuja ja huomenna olen Suomen Ladun Rakastu retkeilyyn-ohjaajakoulutuksessa. Mitä sinun viikonloppuusi kuuluu?

Herkullista ja mukavaa viikonloppua!

30 kommenttia:

  1. Suklaapostaus, pakko oli kurkistaa. Tuota banaba dumble fazer sinistä voisi maistaa, täytyy muistaa myyntiaika tai katsoa jos laivalla olisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dumletoffeepallerot ovat herkullisia ja sopivat Fazerin Siniseen. Voi, siitä onkin aikaa,kun olen ollut laivalla selaamassa. Ehkäpä ensi kesänä lähdemme perheen kanssa seilaamaan merelle :)

      Poista
  2. Mä en oikein tykkää kun kaikille vanhoille nimille tehdään uusia makuja ihan solkenaan. Geishan pitäisi olla sen makuinen kuin se aina on ollut, noh ehkä yksi rinnakkaismaku vois olla. Sitä menee ihan sekaisin kaupan hyllyllä kun muutenkin on niiiin paljon herkkuja tarjolla ja pitää vielä etsiä - ja löytää - se oma suosikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta - valinta on vaikeaa, kun on niin paljon mistä valita <3 Omat suosikit pysyvät, mutta mukava on muistellaan uusiakin makuja.

      Poista
  3. Nyt kyllä alkoi tekemään mieli karkkia :)
    Herkullista viikonloppua sinulle Tarja <3

    VastaaPoista
  4. Tässä on makeaa massun täydeltä. Omaksi suosikikseni valikoitui heti banaanisuklaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Savolainen sanonta sopii tähän - Liian paljon hyvvee on ihanoo (meniköhän murheellisesti oikein...). Banskusuklaa on ihanoo!

      Poista
  5. Tuota Geishaa on kyllä pakko maistaa heti kun sitä kaupoista löytyy! :)

    VastaaPoista
  6. Ostopaasto ja muutenkin suklaakarkkipaasto, joten vain toisella silmällä vilkuilin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla on menossa hyvät paastot. Minä olen niin huono paastoimemaan :)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Mukavaa, että kiinnostuit! Omia suosikkeja näistä löytyi monia. Esimerkiksi nuo Kaura chokot ovat tosi hyviä!

      Poista
  8. Onneksi olen enemmän salmiakki-ihmisiä, niin nuo suklaat eivät houkuttele. Tänä keväänä suunnittelen maistavani uutta turkinpippurijäätelöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salmiakki on niin hyvää! Turkinpippurijätskiä pitää kyllä tosiaan maistella.

      Poista
  9. Toi Marianne uutuus kiinnostelee kovasti, banaanisuklaa taas EI yhtään :D Iloa sunnuntaille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marianne pastillit ovat hyviä ja rasia pakkauksena kätevä. Peukutan sokerittomalle vaihtoehdolle. Hyvää viikonloppua sinulle,Taru!

      Poista
  10. Suut makiaks.... olen outo tyyppi, kun en voi sietää suklaata (missään muodossaan) - se yksinkertaisesti saa mun aivastamaan. Tyttärelläni sama juttu!! Mutta nuo PUNAISET irtokarkit olisin ahmaissut ennenkuin kukaan ehtisi edes huomata, hih!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en nuorempana ollut mikään suklaan syöjä, mutta nyt aikuisiällä kyllä suklaa maistuu senkin edestä :D

      Poista
  11. Voi, ihanaa kaura suklaatia!
    Tota pitääkin hakea kaupasta. Saan tarjota tyttärelle vaikka kahvin kanssa ja kyllä tuo maistuu muillekkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastuin tuohon kaurasuklaaseen. Sitä oli mukanani eväänä Suomen Ladun koulutuksessa. Ajattelin, että tämä kaurasuklaa tulee olemaan jatkossa patikkaretkillä.

      Poista
  12. No on ihania uutuuksia varmasti tulee nämä suklaiset maistettua. Kiitos esittelystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,Nila, sinulle kommentistasi <3 Hyvää viikonloppua ja aurinkoisia huhtikuun päiviä!

      Poista

Ilahdun kommenteista!