keskiviikko 24. elokuuta 2022

Retki hyönteiskarkote ja hoitosalva

 

Kuva: Tarja Karvonen


Kaupallinen yhteistyö: Retki® Finland

Retki® Luonnollinen Hyttyskarkote

Luonnossa liikkuminen on mukavampaa, kun hyttyset eivät kuppaa ja punkit pureskele. Retki® Luonnollinen hyttyskarkotteen luonnonmukaiset ainesosat karkottavat hyttyset, itikat ja punkit. Tuote sisältää vain luonnonmukaisia kemikaaleja. Sopii myös nelijalkaisille retkikavereille.

Hyttyskarkotesuihkepulloa ravistetaan huolellisesti ennen käyttöä. Itse suihkautan hyttyskarkotetta iholle ja levitän vielä kädellä pyyhkäisten. Tuote on kätevässä 100 ml kokoisessa sumutepullossa, joten hyttyskarkote kulkee kätevästi repun sivutaskussa. Itse sujautan hyttyskarkotteen pussissa reppuun. Tuotteessa on mieto sitrustuoksu. Hyttyskarkote jättää ihon miellyttävän tuntoiseksi.

Tuote säilytetään huoneenlämmössä ja tuotetta on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön.


Retki® Hoitosalva

Tämä on joka kodin perusjuttu! Voidetta sipaistaan naarmuihin, itikanpuremiin ja auringonpolttamiin. Hoitosalva toimii myös huulivoiteena. Tuote on lisäaineeton ja vedetön.

Peltinen rasia ja kierrekorkki kansi tekee tuotteesta erinomaisen tuotteen mukaan reissuun ja reppuun. Voiteessa on mieto ja miellyttävä tervan tuoksu. 


Retki® Ensiapulaukku

Retkellä ja luonnossa liikkuessa saattaa joskus sattua haavereita. Retki ensiapulaukku kulkee mukana luontoon, mökille, metsästysreissulle ja veneilemään.

Ensiapulaukun esittelyn voit katsoa klikkaamalla tästä KLIK.

Best moments happen outdoors! (Retki®)


Tällä viikolla vietetään puunhalausviikkoa ja Suomen Latu haastaa nukkumaan yön ulkona. Oletko halannut tällä viikolla puita? Oletko nukkunut tänä kesänä yön ulkona? Entä nukutko ensi lauantaina?


23 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä. Mielenkiintoisia tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle nämä olivat tervetulleita uusia juttuja. Kauniita syyskuun päiviä sinulle!

   Poista
 2. Jostain syystä oikein vedän puoleeni kaikkia öttösiä, joten karkoitteella olisi käyttöä :)
  En ole nukkunut yötä ulkona moneen vuoteen...jos jonkin rauhallisen paikan löytäisin tai olisi vaikka parveke, niin voisin hyvin kuvitella siellä nukkuvani.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Tarja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ötökkämagneetti <3 Ulkona uni maistuu. Parveke voisi olla mukavan ötökätön paikka :) Kauniita syyskuun päiviä sinulle, Outi <3

   Poista
 3. Oi että jos tuo karkote tosiaan pitäisi punkit loitolla! :) Sitä pitäisi hankkia hetimmiten. Hyttysten kanssa vielä pärjään, mutta punkit melkein vievät ilon ulkona liikkumisesta.
  Halaan ja taputtelen puita säännöllisesti. :)
  Minulla on yhdellä välilehdellä koko ajan auki heinäkuinen postauksesi patalapuista. Täytyy kokeilla jämälanka-patalappujen virkkaamista.
  Tunnelmallista loppukesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punkkien kanssa en ole tehnyt tuttavuutta, mutta hyttyset ja mäkäräset ovat tuttuja :) Peukutan puiden halaamiselle ja taputtelulle <3 Patalappujen virkkaaminen vei minut ihan mennessään! Kauniita syyskuun päiviä sinulle <3

   Poista
 4. Kiitos mahtavasta vinkistä. Tuote menee hankintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että kiinnostuit tuotteesta! Kuvauksellista syyskuuta sinulle, Sami!

   Poista
 5. Kiitos esittelystä, vaikka en juuri hyttyskarkoitteita käytä. Tuota salvaa voisin kyllä kokeilla, sillä välillä jää epämukavia paukamia hyttysenpuremista.
  Mukavaa elokuun loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoitosalvaa voi tosiaan sipaista hyttysenpuremiin ja naarmuihin. Salvaa voi sipaista myös huuliin. Kauniita syyskuun päiviä sinulle, Hitunen!

   Poista
 6. Mielenkiintoiset tuotteet. Toimiva punkkien karkoitusaine olisi niin tervetullut. Viime vuonna sain elämäni kaksi ensimmäistä puremaa. Ei onneksi tullut mitään borrelioosiin viittaavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua ei ole vielä punkit purreet, vaikka luonnossa olen liikkunut. Huh, huh! Olen ollut sen asian suhteen varsin onnekas! Kauniita syyskuun päiviä sinulle <3

   Poista
 7. Meillä ei onneksi hyttysistä ole kiusaa, ei kotona, eikä mökillä. Punkkeja sen sijaan löytyy, tosin tänä kesänä olen tainnut poimia iholtani vain kaksi tai kolme punkkia, mikä lienee kuivan kesän ansiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis etunsa kuivalla kesälläkin ;) Hyttysiä meidän mökillä riittää! Ja mäkäräisiä! Kauniita syyskuun päiviä sinulle, Kristiina <3

   Poista
 8. Kiitos vinkistä. Kävin eilen kangasmetsässä ja kun tulin autolle tuntui että joku ryömii iholla. Voitko kuvitella. Löysin kolme punkkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkulinkäsityöt täällä

   Poista
  2. Voi juku! Kolme punkkia! Tuo tunne, kun tiedät ötökön ryömivän iholla - huh, huh! Hirvikärpäset ovat minulle turhankin tuttuja juttuja! Kauniita syyskuun päiviä!

   Poista
 9. Hyttyskarkoite kuulostaa kokeilemisenarvoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Peukutan luonnonmukaisille ainesosille. Kauniita syyskuun päiviä sinulle!

   Poista
 10. Karkotetta on joka lähtöön, mutta tuo Retki kokeilematta, kiitos... tallensin jo... joskin karkoiterikkaana ja rokotettuna kuitenkin jo kahdesti borren sairastanut ja hermoborren loppuelon kaveriksi saaneena en oikein usko punkkitehoon, mutta inhottavia ovat hyttysetkin... puita halaan joka viikkoa ja öitä nukun "melkein ulkona" (=eristämättömässä) pakussa... Suomen Luontopäivä muutoin myös tuo elokuun viimeinen lauantai... rakkaalla päivällä on monta nimeä!!
  Syssympää - syytä hymyyn - värit aloittavat leikkinsä luonnossa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on punkit aiheuttaneet sinulle ikäviä juttu <3 Puiden halaaminen on hupsunmukavanihanaa <3 Eristämättömässä pakussa nukkuminen on tosiaan melkein kuin ulkona nukkuisi :) Syksy hymyilyttää - värikästä syksyä sinulle <3

   Poista
 11. Kirjoitan vinkkivihkooni nämä tuotteet, kiitos esittelystä. Minä olen siitä outo eläjä, etteivät itikat ja märäkät käy kimppuuni lainkaan. En ole koko kesänä tarvinnut mitään ötökkäkarkoitetta. Punkitkaan eivät vielä riehu näillä Koillismaan korkeuksilla, joitakin tietenkin on jo rantautunut. Ei ole tuskaa hirvikärpäsistäkään.
  Unohdin nyt -nuku yö ulkona. Parina vuonna olen nukkunut. Puiden halauksia en unohda.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että kiinnostuit tuotteista! Olet oikea onnenpekka, kun itikat ja mäkäräiset eivät sinuun iske. Minulle hirvikärpäset ovat tuttuja. On ne melkoisia, kun kipittävät hiusten seassa, huhhuh! Kauniita syyskuun päiviä sinulle <3

   Poista

Ilahdun kommenteista!