tiistai 23. tammikuuta 2018

Martan maanantai - Maa-artisokkakeitto, Martat -lehti ja Marttailta


Martan maanantai - postilaatikossa Martat -lehti, päivälliseksi maa-artisokkakeittoa ja illalla Variskankaan Marttojen marttailta.

Martat -lehden sisältöön en ehtinyt perehtymään selailua tarkemmin, mutta kylläpä oli taas mielenkiintoisia ja innostavia artikkeleita! Nopeasti lehteä selatessa kiinnitti huomiota erityisesti patalapputempaus, arkiruokaa on järkiruokaa- ja Vihreää & mehevää -artikkelit.

Minut sai hymyilemään hallituksen terveiset palstan otsikko "Asustaako hamstraavan ostajan otsalohkoissa primitiivinen luolamies? Järki mukaan, kauppalista käteen". Palstalla hallituksen jäsen Ilona Suppanen kirjoittaa mm. eettisen ja ekologisen ruuan valmistamisesta sekä laittaa kirjoituksellaan lukijan pohtimaan omia kulutustottumuksiaan.

Ja peukkua Rautalammin Marttojen järjestämällä sahakurssilla olleille naisille! Kurssilla oli käyty läpi moottori- ja raivaussahan ominaisuudet ja harjoiteltu niiden käyttöä.

Ennen marttailtaan lähtöä tekaisin maa-artisokkakeiton. Tulipa muuten mukavan makuinen keitto! Ohjeen laitan myöhemmin omana postauksenaan.


Maanantaina, vuoden ensimmäisessä Variskankaan Marttojen marttaillassa, Minna Heikkinen kertoi martoille internetin käyttöön liittyvistä turvallisuus asioista sekä FaceBookin ja Pinterestin käytöstä.

FaceBook on käytössä lähes jokaisella Variskankaan Martoista. Keskustelimme FaceBookin tuomista hyödyistä. Monet olivat kokeneet Facebookin käsityö-, askartelu- ja leivontaryhmät innostavaksi ja hyödyllisiksi.

Minnalta antoi ohjeita myös Pinterestin käyttöön. Tämä marttailta innosti varmasti kaikkia kässämarttailijoita katselemaan jatkossakin Pinterestistä erilaisia käsityövinkkejä!

Minna Heikkiselle paljon kiitoksia digiloikkia ottavien Marttojen opastamisessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!