tiistai 17. elokuuta 2021

Fazerin syksyn 2021 uutuuskarkit

Kaupallinen yhteistyö: Fazer

Katsotaanpa, millaisia ovat Fazerin syksyn 2021 uutuuskarkit!

Kuva: Tarja Karvonen

Turkinpippuri-choko

Fazerin ärtsykän pippurinen klassikko on ihastuttanut salmiaikin ystäviä jo yli 40 vuotta. Miltä maistuu Tyrkisk Peber choco? Kuori tutulle Tyrkisk Peberille ja sisus suussa sulavalle pehmeälle suklaalle. Tämä karamelli sopii myös vegaaneille.

Kuva: Tarja Karvonen

Fazerin syksyn 2021 uutuuspatukat ovat makujen sinfoniaa. Patukat sopivat pieneen herkutteluun, välipalaksi tai muuten vain päivän piristykseksi. Patukat ovat valmistettu valmistettu Suomessa ja niissä on käytetty luontaisia väreja. Patukat ovat gelatiinittomia ja vegaanisia.

Tyrkisk Peber Hot & Sour lakritsissa yhdistyy salmiakkinen tulinen kuori hedelmäiseen täytteeseen. Namimellien iloinen klassikko, Dumle, on nyt myös suussasulavan suklaan ja toffeen makuinen makeispatukka. Aurinkoinen Tutti Frutti karkkipatukka on hedelmänmakuinen.

Kuva: Tarja Karvonen

Remix Lakritsi

Suklaa vai lakritsi? Vai mielellään molemmat?

Remix Lakritsi on monipuolinen sekoitus herkullista lakritsia. Pussista löytyy hedelmäisten makujen ja perinteisen lakun lisäksi myös suklaa- ja karkkirakeistettuja lakritseja. Isosta pussista riittää jaettavaksi isommallekin porukalle.

Makuja ovat Tuttu Frutti hedelmäpala, Choco Ässä salmiakki-lakritsi, Lakupätkä, Tutti Frutti täytelakritsi, Lontoon rae ha Tyrkisk Peber -vaahtorae. 

Kuva: Tarja Karvonen

Kuva: Tarja Karvonen

Fazer Salmiakki Crunchy Salty ja Smoky Whiskey Flavoured

Fazer Salmiakki on klassikko. Salmiakki on osa kulttuuriperintöämme. Syksyn uutuuksia ovat makuhermoja kutkuttavat uutuudet: Fazer Salmiakki Crunchy Salty -pastillin rapsun kuoren sisällä on suolainen salmiakkisydän. Fazer Salmiakki Smoky Whiskey Flavoured salmiakkipastilleissa on hennon savuinen viskin maku.

Kuva: Tarja Karvonen

Karamelli, karkki, makeinen, kompiainen, poltettu sokeri, konvehti, tikkunekku, nami... Millä nimellä sinä karamellejä kutsut?

Tervetuloa seuraamaan blogiani Facebookissa ja Instagramissa.

35 kommenttia:

  1. Kiva salmiakkipostaus, sanoo tämä salmiakin ystävä. Nuo Fazerin uudet pitää ehdottomasti testata samoin tuo Tyrkisk peber.

    VastaaPoista
  2. Salmiakki ja Tyrkisk Peber kaikissa versioissaan maistuu aina :)

    VastaaPoista
  3. Minä kutsun karamellejä karkiksi. Liian usein tulee sorruttua niihin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karkin syönniksi lipsahtaa minullakin vähän liiankin usein. Vaan josko ei kuitenkaan paljoa kerralla ;D Ihanaa viikonloppua, Kristiina!

      Poista
  4. Kiitos, tämä esittely tulikin oivaan aikaan. Menen ensi viikolla käymään Fazerilassa. Tarkoitus on ostaa sieltä jotain tulisiaisia.
    Karkki on karkki meikäläisen kielellä ja suussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau! Oi, jospa oisin saanut olla mukana, reissulla tuolla Fazerilassa :) Ihanaa viikonloppua, Between!

      Poista
  5. Ai ai, kielen sivut ihan kipristyivät, kun kuvittelin noita ihania salmiakkeja. Nampsis. Turkinpippuri suklaatäytteellä kuulostaa erityisen ihanalta. Ainoa vika noissa pippureissa olisi varmasti se, että saan kitalakeni aina kipeäksi kovaa karkkia imeskellessäni. Puhun itse siis karkeista, enkä kompiaisesta ole koskaan kuullutkaan. Kompiainen kuulostaa minusta hyönteiseltä :)
    Karkkeja syön nykyisin tosi harvoin. Siis jos suklaata ei lasketa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, suklaata ei lasketa ;) karkki on karkkia ja suklaa suklaata. Ihanaa viikonloppua, Leena!

      Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Ihan karkiksi kutsun ja voihan mitä herkkukarkkeja täällä onkaan. Tykkään salmiakista ja turkinpippuri on ihan oma suosikkini.
    Herkullista loppuviikkoa sinulle Tarja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on viikonloppu ja karkkipäivä, jes! Salmiakki, turkinpippuri ja suklaa maistuvat minulle. Kiitos samoin, herkullista viikonloppua!

      Poista
  8. Minä en syö juurikaan muuta kuin suklaata mutta herkullisen makuisia varmaan ❓🤔
    Meidän pojat pieninä nimittävät makeisia "mässyksi"😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mässyä meilläkin myös syödään :D Suklaa maistuu minullekin. Ihanaa viikonloppua, Nila!

      Poista
  9. Karkit ovat minun suurimpia paheitani mutta kun ovat niin hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! Karkit ovat niin hyviä... Mukavaa, että tulee uutuuksia. On mukava maistella erilaisia karkkeja, vaikka ne omat suosikit karkeissa onkin. Ihanaa viikonloppua, Suvi K!

      Poista
  10. Taas on tehty uusia herkuja. Näitä pitää kyllä maistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uutuuksia on mukava maistella. Tuttujen makujen, kuten Turkin Pippurin ja Tutti Frutin, uusia versioitakin mukana. Ihanaa viikonloppua, Leena K!

      Poista
  11. Wauuu, nyt täytyy mettästä näitä uutuuksia☺
    Karkki eherottomasti ja Turkinpippuripussi katoaa kuin tuhka tuuleen, jos en piilota sitä itteltäni ☺☺

    Mukavaa viikonloppua Sinulle Tarja ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt karkkihyllylle uutuuksia metsästämään :D Se on perjantai ja karkkipäivä, jes! Ihanaa viikonloppua, Marja-Terttu!

      Poista
  12. Oi, suklaat yhdistettynä lakritsiin ja salmiakkiin ovat aina hyviä. Nuorena luin Lotta-kirjoja. Niissä hänen Giggi-ystävänsä söi lakua ja suklaata yhdessä. Niin niistä kirjoista oppii :-D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olet hyvät opit saanut Lotta-kirjoista :) Laku ja suklaa - nam! Ihanaa viikonloppua, Ninnu!

      Poista
  13. Tässä minä salaattia popsin, eikä ole karkkia tarjolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salaatti on hyvää. Ja terveellistä. Peukutan!
      Ihanaa viikonloppua, Repu!

      Poista
  14. These are new to me. I love candies as long as they are to my taste.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. These are the new candies of Finnish Fazer. Tyrkisk Pepper and Tutti Frutti are familiar flavors, but now they are in a new form. Have a lovely weekend!

      Poista
  15. Mölöjä! :)
    Tälläiset postaukset on lainvastaisia, kun niitä "joutuu" lukemaan töiden jälkeen ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mölöjä! Tuota nimitystä en ollut kuullutkaan aiemmin.
      Juu, ihan tuhmuilin, kun tein tällainen namipostauksen :D
      Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  16. Kiva uutuusesittely, josta täytyy varmaan jotain kokeilla, vaikka en karkkeja kauheasti syökään. Karkki on karkkia tai mässyä ja suklaa on sitten erikseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Uutuuksia on kyllä tosi kiva maistella. Juu, mässyä meilläkin syödään ja suklaa suklaana <3 Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  17. Nami tai karkki, mutta salmiakista en tykkää. ;)
    Makoisaa alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  18. Lakritsa ja salmiakki on meikän super herkkuja. Paghus vaan kun ei voi enää syödä niitä. Verenpaineet nousee aika pienestäkin määrästä. Iso harmitus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terveysongelmat pistää suuhun pantavat uuteen järjestykseen. Onneksi on kaikenmoista muutakin herkkua kuin lakritsaiset ja salmiakit.

      Poista

Ilahdun kommenteista!