torstai 19. maaliskuuta 2020

Pupujen juhla -sukka KAL ja Väre-lapaset


Aiemmin kerroin blogissani Pupujen juhla KAL-sukista. Olen nyt neulonut sukkani ohjeen ensimmäisen osan verran. Langat ovat Novitan 7 Veljestä (värit: hiekka, valkoinen, marja puuro ja munakoiso). Eikö tulekin ihanat sukat pääsiäiseksi?

KAL-lyhenne, Knit along, tarkoittaa yhdessä neulomista. Joku julkaisee pätkän kerrallaan suunnittelemastaan neuleohjeesta, esimerkiksi kerran viikossa. Kaikki halukkaat voivat osallistua yhteisneulontaan neulomalla ohjeen mukaan ja halutessaan julkaisemalla kuvia omista töistään tai kommentoimalla somessa. Pupujen juhla -sukat KAL kuvia löytyy Instagramista tunnuksella #pupujenjuhlakal ja neulontakokemuksia Facebookissa Novitan ohjepäivityksen kommenteissa.

Sisko Sälpäkiven suunnittelemien sukkien ohjeen ensimmäinen osa julkaistiin 16.3.2020. Ohjeet julkaistaan neljässä osassa maanantaisin ja sukat valmistuvat juuri sopivasti pääsiäisviikonlopuksi.

Ohje julkaistaan Novitan sivuilla ja Novitan facebook-sivuilla. Sukkien ohje on selkeä ja sitä oli helppo seurata neuloessaan. Jos on joskus neulonut kirjoneuletta, niin tässä on super ihana sukkaprojekti.



Väre-lapaset Novita Nalle-langasta

Nyt lähti neulonta lapasesta. Innostuin Novitan Kevät 2020 -lehdessä olevasta Väre-lapasista. Lapasten lanka on Novita Nalle, väri on nimeltään järvenselkä. Sininen väri sopii hienosti lapasten kohoneulekuvioon, näyttäen väreilevältä järvenselältä.

Ohje löytyy Novita kevät 2020-lehdestä.

Kun elämä pyörii kaikilla nyt tavallista enemmän kotona, niin mitäpä, jos aloitat neulomaan Pupujen juhla-sukat tai Väre-lapaset.

10 kommenttia:

  1. Oijoi pupuja miten suloista pukkaa. <3 Ihanan pirteät myös nuo lapaset. <3

    Sydämellistä viikon jatkoa Tarja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pupujen juhla-sukat valmistuvat pääsiäiseksi. Näillä hipsuttelen sitten koko pääsiäisen :D Lapaset ovat Nalle-langasta, joten ne ovat kivan ohuet kevättä kohti mentäessä. Iloista viikonloppua <3

      Poista
  2. Vitsit noista pupusukista tulee aivan ihanat! Lapaset onnistuisin varmasti tekemään, mutta pupusukat olisi jo liikaa näillä taidoilla :)
    Mukavaa iltaa sinulle Tarja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällainen KAL yhteisneulonta on siitä jännä, että ohje julkaistaan osissa ja koko sukan kuvio on siis yllätys. Jos joskus on kirjoneuletta neulonut, niin uskon tämän onnistuvan. Iloista viikonloppua <3

      Poista
  3. Ihania pupusukkia! Tässä maailmantilanteessa tarvitaan mukavia asioita, kuten lämpöisiä villasukkia. Mukavaa viikonloppua ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin juuri! Mukavia asioita tarvitaan, kun joka tuutista tulee kovin ikäviä ja epävarmuutta aiheuttavia asioita. Villasukat jalkaan <3 Iloista viikonloppua <3

      Poista
  4. Minäkin haluaisin tehdä nuo pupusukat, mutta niskani on niin jumissa, että pidän nyt paussia neulomisesta <3 Niin söpöiset ovat.

    VastaaPoista
  5. Ihana lapasten kudos, tai miksi sitä sanotaan?
    Minä kun osaan juurikin oikeaa ja nurjaa, ihailen aina noita missä on jotain toisenlaista kuviota.

    VastaaPoista
  6. No hitsi. Nämähän on oikeesti pääsiäisen kauneimmat sukat. Sävyt kun lempeät ja pehmeät kuin vaahtokarkit.

    VastaaPoista
  7. Voi miten kauniit sukat ja lapaset!

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!