tiistai 25. tammikuuta 2022

Marttojen siivousvinkkejä ja Sini kylpyhuoneen siivousvälineet

Martat-sovelluksessa on myös ohjeita siivoukseen

Martat sovelluksessa on ohjeita kylpyhuoneen siistinä pitämiseen ja asiantuntijoiden neuvoja sairastuvan siivoukseen. Koronan lisäksi kiertää muitakin tympeitä viruksia. Huolellisempi siivous on tärkeää, kun sairastetaan kotona.

Sovelluksessa tutkin eilen erityisesti kylpyhuoneen siivousvinkkejä. Nostan ohjeista tähän kaksi kiinnostavaa juttua liittyen lattiakaivon puhdistukseen:

Tilaamalla Martat-sovelluksesta muistutuksen omaan puhelimeen, muistaa puhdistaa kylpyhuoneen lattiakaivon säännöllisesti kolmen kuukauden välein.

Ekovinkki lattiakaivon puhdistukseen: Kaada lattiakaivoon 0,5 - 1 dl ruokasoodaa ja 1 - 2 dl väkiviinaetikkaa. Kun sihinä loppuu, laske kaivoon muutama litra kuumaa vettä.


Sini kylppärin siivoustuotteet

Voitin @siivouspaivakirjan arvonnasta @sinituotteen WC:n siivousvälineet. Katsotaanpa tarkemmin, millaisia kylppärin siivoustuotteet ovat.Kostea pikasiivousliina

Heti käyttövalmiit pikasiivousliinat sopivat pintojen nopeaan puhdistamiseen. Käyttökohteita ovat wc:n ja kylpyhuoneen hygieeninen puhdistaminen, keittiön ruoka- ja rasvatahrojen puhdistaminen sekä pölyjen ja tahrojen poisto kodin pinnoilta. Pikasiivousliinat ovat käteviä myös autossa ja mökillä.

Liina on heti käyttövalmiita. Liina on kompostoitava, muovipakkaus laitetaan pakkausmuovin keräykseen. Tuote on valmistettu Suomessa. 

Sini kylppärisieni

Kylppärisieni soveltuu kaakelien, lasiseinien, lavuaarin, kylpyammeen, WC-istuimen ja muiden kodin herkkien pintojen puhdistukseen. Käytön jälkeen sieni huuhdellaan ja kuivataan ilmavasti. Sientä voi käyttää kalkinpuhdistusaineen kanssa.Sini peililiina

Liina on 100% mikrokuitua (polyesteria 80%, 20 polyamidia), joka ei nukkaa, eikä jätä raitoja pyyhittävään pintaan. Kuiva peililiina poistaa tahrat ja kiillottaa kirkkaaksi. Nihkeä liina irrottaa lian ilman pesuainetta eli siis puhdistaa pelkällä vedellä!

Liina huuhdellaan käytön jälkeen ja kuivataan ilmavasti. Liina pestää 60 asteessa ilman huuhtelu- ja valkaisuaineita. Liina kestää 100 pesukertaa oikein käytettynä.


Sini WC-liina

Liina on mikrokuitua (polyesteria 88%, polyamidia 12%), joka sitoo tehokkaasti pölyä. Nikeänä liina irrottaa lian ja rasvan ilman pesuainetta. Liinan pintakuvio irrottaa pinttyneen lian.

Käytön jälkeen liina huudellaan ja kuivataan ilmavasti. Kuten Sini peililiina, tämäkin pestään 60 asteessa ilman huuhtelu- ja valkaisuaineita. Tämäkin liina kestää oikein käytettynä 100 pesukertaa.Piilo WC-harja

WC-harjan piiloon hygieeninen ja lukkiutuva kotelo. Kotelo aukeaa harjaa kevyesti alaspäin painamalla. Kotelossa harja on lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Harjassa on vaihdettava harjasosa. Tuote on 100% kierrätysmuovia.


Olivatko nämä kylppärin siivoustuotteet sinulle tuttuja? Onko sinulla jokin vinkki tai hyväksi havaittu konsti kylpyhuoneen tai wc:n siivoukseen?

Mukavaa viikon jatkoa! Pysytään terveinä <3

6 kommenttia:

 1. Tässä oli paljon hyvää asiaa ja vinkkejä. Voi kun jostain löytyisi oikeasti toimiva vinkki veden rautapitoisuudesta johtuvan ruosteisen jäljen jääminen paikkoihin missä vesi seisoo (esim vessanpöntön vesirajassa).
  Hyvää viikkoa sinulle ja terveyttä!

  VastaaPoista
 2. Minä kaipaisin sellaista siivousvinkkiä, millä herätellä siivousinnostus tai vaihtoehtoisesti, miten houkutella joku omaan kotiin siivoamaan ;D

  VastaaPoista
 3. Höyrypuhdistimen olen huomannut tehoavan kalkkitahroihin ja ruostejäljet lähtevät uunin puhdistusaineella :)
  Tuo piiloon menevä harja kuulosta kätevältä.
  Siistiä iltaa sinulle Tarja <3

  VastaaPoista
 4. Hah mä komppaan Sartsaa, miten saisi kimmokkeen siivoukseen :D?
  Kiitos hyvistä vinkeistä.<3

  VastaaPoista
 5. Kyllä nyt kun päivät valkenee,niin näkyy kaikki pöly.Tarttis tehdä jotain. Inspiraatiota odotan.

  VastaaPoista
 6. Sama täällä. Tarvitsen sytytyksen siivoukseen. Melko paljon Sini-siivoustuotteita minulla kyllä on.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!