torstai 18. toukokuuta 2017

Patonkibaari ja puutarhakuulumisia


Tänään töiden jälkeen kävin Kainuun Marttojen toimistolla, Marttalassa, hakemassa yrttiesitteitä. Järjestämme nimittäin marttaopintokavereiden kanssa villiyrtti-illan kesäkuussa. Kotiin päästyäni päätin laittaa pystyyn patonkibaarin, kun se valmistuu niin sukkelaan.

Patonkibaari

Esikypsennettyjä patonkeja paistetaan 225 asteisessa uunissa kymmenen minuuttia. Paistamisen jälkeen patonkien annetaan hieman jäähtyä. Kun täytevaihtoehdot ovat valmiiksi pilkottuina ja viipaloituna, on jokaisen helppo täyttää patonkinsa itselle mieleisillä täytteillä.


Täytevaihtoehtoina tällä kertaa oli kanafilettä suikaleina, salaattia, tomaattisiivuja, tuorekurkkua, maustekurkkua, majoneesia, hunajasinappi-salaatinkastiketta ja cheddarjuustosiivuja.


Illanhiiventeessä siivosin yhden kukkapenkin, mansikoiden kasvatuslaatikon ja etupihan havujen kasvatuslaatikon. Kuvassa on takapihan kukkaloistoa :D


Siis meillähän on vielä muutamia lumikinoksia. Lumen alta oksiaan oikoo viime syksynä istutetut koristearoniat.


Etupihan havujen kasvatuslaatikossa oleva kuunlilja näkyy jo!

Nukkumaan mennessäni taidan lukea taas Viherpiha -lehteä ja puutarhaunelmoida <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!