sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Martta matkaili pitkin Pohjois-Karjalaa ja -Savoa :)


Lähdimme aamulla kohti Pohjois-Karjalaa - aurinko paistoi ja keli oli muutoinkin mitä loistavin. Menimme ensin Enoon kaffettelemaan sukulaisten luokse :) Enossa kevät oli pitemmällä kuin meillä Kajaanissa - valkovuokot kukkivat.


Päivitimme myös viherkuulumiset. Viherhuoneessa alkaa olla jo hieman ahdasta. Osa kasveista laitetaan ulos, kun ilmat lämpenevät.


Nämäkin kaipaavat jo istutusta ja ulos pääsyä.


Enosta ajelimme Susirajan Rompepäiville. Myynnissä oli mm. lasitavaraa,


kahvikuppeja ja aterimia,


sekä sisäsiistejä posliinilemmikkejä.

Rompetorilla oli myynnissä myös kaikenlaisia koneita, vaatteita, varaosia, moottoreita, polkupyöriä, mopoja, leluja, verhoja, liinoja, peltisiä rasioita, pitsejä, kortteja huonekaluja, koulujen vanhoja opetustauluja, kirjoja ja lehtiä.

Tarkemmin Susirajan rompepäivistä voit lukea osoitteesta www.susirajanmobilistit.fi.


Nimellinen sisäänpääsy/kannatusmaksu oli 5 euroa ja rompetorin lisäksi pääsi tutustumaan myös automuseoon.Näin martta liehutteli lippuja Suomi-Ruotsi jääkiekko-ottelun hengessä. Kuopion Ikea.


Kuopion ostoskeskus Matkuksessa oli esillä täytekakkuja, joiden yhteydessä Savon ammatti- ja aikuisopisto markkinoi koulutuksiaan. Kyllä oli upean näköisiä kakkuja ja paljon hienoja yksityiskohtia!Matkuksessa shoppaillessa tuli nälkä - siispä syömään!


Kävimme syömässä Rossossa. Erinomaista, tuumaili martta :)


Kotimatkalla popiteltiin vielä kertaalleen päivän teemabiisiä - Leevi and the Leavingsin Pohjois-Karjala. Matkaa kertyi reilu 500 kilometriä, kokemusta ja näkemistä sekä yhdessä reissaamista ja olemista roppa kaupalla!

Martta vinkkaa - käy rompetoreilla katsomassa tarjontaa ja tekemässä löytöjä. Netistä löydät hakusanalla rompetori tämän kesän tapahtumat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!