tiistai 1. lokakuuta 2019

Neulottu Marttaraitapipo ja neulontapäivä


Kuva Kajaanin Prisman Neulontapäivä -mainos

Kajaanin Prisma järjestää yhdessä Variskankaan Marttojen kanssa Neulontapäivän (4.10.2019 klo 10-17). Marttojen neulekoulussa tehdään pipoja ja autetaan villasukkien ja lapasten neulomisessa. Tapahtumassa voi osallistua myös arvontaan. Palkintona on Novitan neulepaketti!Kuva Martat-lehdestä.

Olen menossa Neulontapäivään talkoisiin. Pipoteemasta innostuneena neuloin viikonloppuna pipon. Lankana käytin Novitan 7 Veljestä lankaa, väreinä turkoosi ja Marttaraita.

Marttaraita-langasta kerroin Novitan Marttaraita-postauksessani.

Pipon neuloin Novitan nettisivuilta löytämälläni Suomi 100 Neulottu raitapipo-ohjeella. Pipon ohjeen etsiminen nettisivuilta oli helppoa hakukoneen avulla. Klikkasin neulemallien kohdalle pipot ja langaksi 7 Veljestä. Pipo-ohjeita näillä hauilla löytyi 47 kpl, joista valitsin Novitan Suomi100 Neulottu raitapipo-ohjeen.

Neuloin pipon reunaan 6 kerrosta turkoosilla värillä ja sen jälkeen joka toisen kerroksen Marttaraidalla. Marttaraita-langasta leikkasin välistä pois vaalean sinisen kohdan, sillä se ei olisi erottonut turkoosista langasta. Päättelin langat ja kiinnitin lopuksi Marttaraita-langasta tekemäni tupsun.


Kauniita syyspäiviä!

8 kommenttia:

 1. Kaunis pipo! Hyvää lokakuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Marttaraita-langalla saa kivat raidat. Hyvää lokakuuta sinulle!

   Poista
 2. Oletpa tehnyt ihanan pipon. Mukavaa iltaa sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis pipo!
  ihanat värikkäät raidat:))
  Mukavaa alkava lokakuuta!,Sinulle Tarja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivan väriset langat ja hyvä ohje, niin tulee kaunis pipo :) Marttaraita-langassa on Marttojen 120-juhlavuoden reippaan raikkaat värit. Kaunista lokakuuta sinulle, Liisa!

   Poista
 4. Sininen tasoittaa raidoitusta kivasti.
  Pitää muistaa neuloa myös neulontapäivänä! ;D

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!