lauantai 23. marraskuuta 2019

Ateljee Keltaisen Talon joulukeittiössä tuoksuu uunituore piparkakku!


Kerroin Oulun Kädentaitomessut 2019-blogipostuksessani, että tapasin Oulussa Ateljee Keltaisen Talon Emmin ja Jonnan.

Emmi ja Jonna tutustuivat toimiessaan suunnittelevana työparina mainostoimistossa. Yhteistyö oli niin hedelmällistä, että suunnittelijanaiset perustivat oman suunnittelutoimiston lokakuussa 2013. Tuosta lähtien he ovat luoneet omaa, eettiselle ja ympäristöystävälliselle arvoille perustuvaa mallistoaan ”by Ateljee Keltainen Talo”.

Olen koonnut tähän postaukseeni Ateljee Keltaisen Talon joulutuotteita: Piparkakkupelti-sarjan keittiöpyyhkeen, joulupakettikortit, joulukortit, sisustusjulisteen ja ihanan punaisen tarjottimen jouluteksteineen.



Siirappia, sokeria, voita…

Käsinpainettu piparinruskea Piparkakkupelti-keittiöpyyhe on puolipellavainen (50 % pellavaa, 50 % puuvillaa) ja se pestään 60 asteessa. Tuote on Kuopiossa valmistettu, kotimainen Design from Finland- ja Avainlipputuote.

Joulutarjotin sopii ihanasti esimerkiksi joulupöydän lisukkeille tai jouluisen glögihetken tarjoiluille. Huoleton, kestävä ja konepestävä joulutarjotin on kotimaista koivuviilua, ympäristöystävällinen melamiinipohjainen pinta. Tarjotin on myös kotimainen Avainlipputuote, suunniteltu Keltaisessa Talossa Kuopiossa ja valmistettu Pieksämäellä.

Ateljee Keltaisen Talon tuotevalikoimasta löytyvät myös saman teeman joulupakettikortit, joulukortit ja sisustusjuliste!




… kanelia, inkivääriä, neilikkaa, pomeranssinkuorta, …


Piparkakkupelti-joulupostikortit ja joulupakettikortit ovat ympäristöystävällistä FSC-merkittyä paperia. Nämäkin tuotteet ovat kotimaisia Design from Finland- ja Avainlipputuotteita.


… suolaa, kananmunia, soodaa ja vehnäjauhoja!


Piparkakkupelti-sarjan sisustusjuliste
somistaa kotia tai ilahduttaa lahjana vaikkapa isovanhempia ja ystävää. A3-kokoinen juliste on 100 % kartonkimaista kierrätyspaperia.


VINKKI pääkaupunkiseudulla asuville blogini seuraajille sekä meille täällä kauempana asuville tiedoksi: Ateljee Keltainen Talo tuotteineen löytyy myös uudesta Mimmit & Mummot -tapahtumasta Helsingin Wanhasta Satamasta 5-8.12.2019.

Tutustu Mimmit & Mummot-tapahtumaan klikkaamalla tästä KLIK.

Kaikkia tuotteita voit tilata Ateljee Keltaisen Talon verkkokaupasta. Emmi ja Jonna kertoivat, että postilakon aikana tilaukset toimitetaan matkahuollon kautta. Joulun viimeiset verkkokauppatoimitukset lähtevät matkaan maanantaina 16.12.2019. Tilaukset ehtivät jouluksi, kun tilaukset tekee viimeistään sunnuntaina 15.12.2019.

Oma kivijalkapuoti löytyy Kuopiosta, Kuopion torin alta, kauppakeskus Apajasta. Puotiin pääsee torin päältä portaitse tai hissillä, kauppahallin kyljestä liukuportaitse tai kätevästi autolla toriparkin kautta.

Ateljee Keltainen Talon Emmi ja Jonna toivottavat mukavaa jouluideointia, leppoisia lahjaostoksia ja ihanaa joulunalusaikaa!

Keltaisen Talon verkkokauppaan pääset klikkaamalla tästä KLIK.


Blogiyhteistyö: Ateljee Keltainen Talo
Kuvat: Postauksen ensimmäinen kuva Tarja Karvonen ja muut kuvat Ateljee Keltainen Talo
Kuvien tuotteet: Design Emmi Niikko & Jonna Silvennoinen, Ateljee Keltainen Talo 2019.

16 kommenttia:

  1. Suloisia joulutuotteita. Ihana että Suomessa rtehtyjäkin vielä löytyy.😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ihastuin näihin tuotteisiin <3 Kotimaisuus on arvokas asia. Mukavaa viikonloppua sinulle, Sumi!

      Poista
  2. Onpas ihania jouluisia juttuja! Näin joulun alla on kiva kiertää joulupuoteja ja käsityöläismarkkinoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulun alusaikaan kuuluu tosiaan joulupuodeissa ja joulutoreilla kiertely. Joulun alusviikoilla hyörinää ja pyörinää - sitten rauhoitutaan joulunviettoon <3 Mukavaa viikonloppua sinulle, Hensku <30

      Poista
  3. Tulin vierailulle blogiisi ja liityin lukijaksi. Ihania joulutuotteita🎅

    VastaaPoista
  4. Oi mitä kaikkea ihanaa! Joulufiilis alkaa nousemaan heti kun tällaisia ihastelee:) Mukavaa alkavaa viikkoa ja marraskuun loppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä joulutuotteilla alkaa joulufiilis tosissaan nousemaan! Mukavaa viikon jatkoa sinulle <3

      Poista
  5. Tuolla Mimmit&Mummot -tapahtumassa voisi käydä. Kiitos vinkistä! Kivaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Ihania juttuja pullollaan. Aah piparkakkujen tuoksu ja se taikina. :) Kivaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ihastuin näihin ihaniin joulutuotteisiin! Piparkakkujen tuoksu ja maku <3 Mukavaa viikon jatkoa <3

      Poista
  7. Yksi suosikkikauppani. Olen käyttänyt paljon verkkokauppaa. Nämä viime viikot saivat kyllä tilausinnon tyystin loppumaan. On vaan pelännyt ehtiikö kaikki joululahjatilaukset ja miten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava lukea kommentistasi lukea, että tuotteet ovat sinulle tuttuja. Ateljee Keltainen Talo lähettää tuotteet Matkahuollon kautta ja tuotteet ehtivät jouluksi, kun tilauksen tekee viimeistään sunnuntaina 15.12.2019. Mukavaa viikon jatkoa!

      Poista
  8. Ihania tuotteita,ja kotimainen yritys!!!!
    Pienillä yksityis kohdilla saa kaunista.
    minulla nuo messut jäi väliin...mutta ihana kun on tämä netti ja tätä Sinun blogiasi voin seurata:))
    Kiitos Tarja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Liisa <3 Minä ihastuin noihin Ateljee Keltaisen Talon joulutuotteisiin. Piparkakkupelti-teema innostaa piparien leivontaan! Mukavaa viikonloppua sinulle <3

      Poista

Ilahdun kommenteista!