perjantai 1. marraskuuta 2019

Villasukkaa, suklaamarmeladia ja omena-kaneliteetä

Takana on tosi kiva viikko ja viikonloppu kaikkine mukavine puuhineen edessä. Tänään illalla otan rennosti; neulon villasukkaa, herkuttelen ja katson telkkarista Vain elämää.

Kerroin aiemmin Kainuun lapaset Marttaraita-langasta -blogipäivityksessä, että katkaisin Marttaraita-langan värien mukaan saadakseni kuviosta lapasenohjeen mukaisen. Langan katkaisemisesta jäi eri mittaisia ja eri värisiä lankoja. Neuloin noista jämälangoista villasukat.


Lankoina käytin Novitan 7 Veljestä- ja Marttaraita-lankoja. Sukkien pääväri on luonnonvalkoinen ja varren kuvio on neulottu siis Marttaraita-langalla. Kuvion hahmottelin ensin mielessäni ja viimeistelin neuloessani. Näihin sukkiin sain kivasti käytettyä nuo Kainuun lapasten neulomisesta jääneet Marttaraita-jämälangat.

Nämä sukat valmistuivat nopeasti; perusvillasukka vahvistetulla kantapäällä ja sukan kärkeen tein sädekavennuksen.



Sain testattevaksi Teekauppa Veiströmin Vihreä omena-kaneliteetä. Tämä tee on kiinalaista kevätsadon luomu sencha-teetä, missä on luontaisina makuaineina omenaa ja kanelia. Teen tuoksuu on ihana ja maku pehmeän omenainen ja kanelinen. Teepakkauksessa on ohje, kuinka Vihreä omena-kanelitee valmistetaan.

Teekauppa Veiström on suomalainen, kansainvälisesti palveleva teen ja teetuotteiden erikoisliike. Verkkokaupan lisäksi asiakkaita palvelevat myymälä- ja myyntipisteet. Tuotteiden vähittäis- ja tukkumyynnin lisäksi Teekauppa Veiström mm. antaa koulutusta teen valmistukseen ja järjestää alan tapahtumia.


Fazerin Vihreä kuula-marmeladien ystävät taisivat huomata kuvassa olevan Vihreitä kuulia suklaakonvehteja :) Joulukarkkihyllyjen uutuudella, päärynälle maistuvilla marmeladeilla, on tummasuklaakuorrutus. Vihreitä kuulia suklaakonvehdit sopivat täydellisesti perjantai-illan hyggeilyyni!

Ihanaa viikonloppua!

12 kommenttia:

  1. Tulipa niistä kauniit sukat!
    Vihreät kuulat ovat aina maistuneet minusta liian makeilta. Pitihän sitä kuitenkin maistaa uusia konvehteja ja nehän ovatkin hyviä. Vihreä kuula niissä maistuu, vaan ei lainkaan liian makeana ja voimakkaana. Suosittelen.
    Hyvää pyhäinpäivää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Between! Sukkien neulominen on ihanaa. Värien sommittelu hauskaa. Näissä uusissa konvehdeissa on sopii hienosti tummasuklaa vihreän kuulan päärynän makuun.

      Poista
  2. Onpa kauniit sukat <3 Vihreät kuulat on mun lemppareita, joten pitää näitä suklaita kyllä itsekin maistaa <3
    Leppoisaa viikonloppua sinulle Tarja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Outi! Kun yhden suklaisen vihreän kuulan ottaa, niin sitten pitää vielä ottaa yksi ja... :D Herkullisia!

      Poista
  3. Kauniit sukat olet neulonut! Nuo Vihreät kuulat -konvehdit ovat kyllä tosi hyviä:) Kivaa viikonlopun jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Satu! Neulominen on niin kivaa, että oikein illalla meinaa malttaa lopettaa ja mennä nukkumaan. Joulukarkkihyllyn uutuus on herkullinen!

      Poista
  4. Ihailin jo aiemmin instakuvaasi sukista. Todella kauniit sukat. Muutenkin tuo combo: villasukat, tee ja suklaakonvehdit. Juuri sellainen jollaisesta pidän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Mannilainen <3 Neulominen on niiiin ihanaa. Mietin jo seuraavaa neuletta, kun entinenkään ei ole valmis. Illalla ei meinaa malttaa nukkumaan mennä, kun pitää vielä yksi rivi neuloa ja vielä yksi... :D Oli sellainen kiva hyggecombo - varsin mukava viikonlopun aloitus.

      Poista
  5. Niin viehättäviä kuvia. Ihanat sukat! Olet todella taitava. Mukavaa snnuntaita sinulle.

    VastaaPoista
  6. Kauniit sukat,olet neulonut.
    vihreät kuulat , en tykkää,mutta omenateetä se on hyvää!
    strömsöösä puhuttiin paljon asiaa teestä/teen lämpötilasta.
    Mukavaa alkavaa viikkoa!Tarja!
    Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykkään marmeladikarkeista <3 Ja olen ihan mahdoton teenlipittäjä :D

      Poista

Ilahdun kommenteista!