tiistai 31. tammikuuta 2017

Hallitusmarttailua


Hallitusmarttailu alkoi kohdaltani jo viime vuoden puolella, kun marttakokouksessa kerrottiin hallitukseen tarvittavan uusia jäseniä. Minua kysyttiin ja suostuin. Mikäpä siinä - hallituksen jäsenhän on marttatoiminnan aitiopaikalla. Olen ollut nyt kahdessa hallituksen kokouksessa, eikä ole ahdistanut eikä kaduttanut kertaakaan, että lupauduin ;D

Variskankaan Marttojen puheenjohtajan, Tuulan, kauniiseen kotiin tuntee itsensä aina tervetulleeksi hallituskokoustelemaan! Sekä marttapuheenjohtaja, että hänen miehensä tulevat molemmat ovelle tervehtimään ja toivottamaan tervetulleeksi. Ja kokoustarjoilu... herkullista, Tuulalle kiitos :)

Kokouksessa valmisteltiin kevätkokousasiat ja sain taas melkoisen määrän tietoa liittyen Marttojen toimintaan! Tiedän Marttojen monipuolisesta toiminnassa jotain, mutta Marttojen tekemän yhteistyön kirjo eri toimijoiden (esim. Keliakiayhdistys, seurakunta, koulut) kanssa hieman yllätti minut.

Keskustelimme kokouksessa minun ja kahden muun hallituksen jäsenen aloittamista Taitoavain-I opinnoista. Opintoihin kuuluu tapahtuman järjestäminen ja opintokerhojen pitäminen. Saimme hyviä vinkkejä aiheista, ajankohdista ja paikoista sekä tapahtuman, että opintokerhojen järjestämiseksi. Taitoavain-I opinnoista kerroin tarkemmin 18.1.2017 postauksessa.


Kuva on puheenjohtajan kotoa keittiöstä. Kiinnittämällä hyllyn kattoon saa kannurivistön kaikkien ihailtavaksi.

Ylin kuva on myös puheenjohtajan kotoa. Purkissa oli edellisessä kokouksessa pöytäkynttilä, nyt puheenjohtajan syntymäpäivän kunniaksi saamat tulppaanit. Jos siis löydät jostakin Riihimäenlasin vanhan lasipurkin, vaikka ilman kantta - osta pois :)


Näin upeasti kirjaillun pöytäliinan oli puheenjohtaja saanut syntymäpäivälahjaksi marttaystävältään Irmalta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!