torstai 19. tammikuuta 2017

Patonkibaari


Tänään perustimme kotiimme patonkibaarin - yhden ruokailun ajaksi :) Patonkibaari on nopea laittaa pystyyn ja onnistuu aina!

Patonkibaarisamme oli tänään tarjolla patongin täytteeksi jäävuorisalaattia, tuorekurkkua, tomaattia, pannulla kuullotettuja sipulirenkaita, kinkkua, suippopaprikaa ja cheddarjuustoa. Lisäksi patonkiinsa sai halutessaan majoneesia ja hunajasinappi-salaatinkastiketta.


Esikypsennettyjä patonkeja paistettiin 200 asteisessa uunissa kymmenen minuuttia. Paistamisen jälkeen patonkien annettiin hieman jäähtyä. Kun täytevaihtoehdot olivat valmiiksi pilkottuina ja viipaloituna, oli jokaisen helppo täyttää patonkinsa itselle mieleisillä täytteillä.


Työpäivän ja harkkakyyditysten jälkeen oli mukava ruokailla perheen kanssa patonkibaarissa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!