perjantai 10. helmikuuta 2017

Kotoilua keittiössä: Päivälliseksi Texmex-kanasalaattia


Teimme päivälliseksi Texmex-kanasalaattia. Tässä ohje (perhekoko) - helppo ja nopea tehdä työpäivän jälkeen.

Tarvitset:

400 g broilerisuikaleita (hunajamarinoitu toimi hyvin)
jäävuorisalaattia
rasia minitomaatteja (muutkin tomaatit käy)
1/2 tuorekurkkua
2 syöntikypsää avokadoa
1 lime tai sitruuna
maissilastuja

1. Kypsennä broilerisuikaleet paistinpannulla.

2. Huuhtele salaatti ja pilko laakean tarjoiluastin (esim. iso piirakkavuoka) pohjalle.

3. Huuhdo minitomaatit ja halkaise kahtia. Ripottele salaatin päälle.

4. Huuhdo ja pilko tuorekurkku. Ripottele salaatin päälle.

5. Halkaise avokado veitsellä, poista kivi ja "kaiva" teelusikalla avokado palasina kuoresta. Laita palat pieneen kulhoon. Purista limemehua tai sitruunamehua avokadopalojen päälle ja sekoita. Kaada palat salaatin päälle.

6. Kaada kypsät broilerisuikaleet salaatin päälle.

7. Murskaa maissilastuja ja ripottele salaatin reunoille.

Lisäksi voit laittaa tarjolle juustoraastetta tarjoilukulhossa, jota jokainen lisää makunsa mukaan. Tällä kertaa kokeilimme Valion maustettua Texmex-juustoa (sisältää mm. jalopenoa ja chiliä) - toimii salaatissa oikein hyvin. Tarjoa salaatin kera patonkia. Meillä oli salaatin kanssa kaupan paistopisteestä ostettua valkosipulipatonkia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!