keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Hyvää naistenpäivää!


Kävelin lenkin kaupungilla ja käväisin shoppailemassa Punnitse & Säästä -liikkeessä. Ostin kolme erilaista teetä; piparminttu-, kamomilla&sitruunamelissa&manuka-hunaja - ja nokkosteet. Lisäksi ostin ihan vain naistenpäivän kunniaksi sydämenmuotoisen teesiivilän <3 Ja lähtipä mukaan lisäksi myös jugurttiherkkuja. Tänään oli kylmä tuuli, niin kyllä piparminttutee lämmitti mukavasti!


Jugurttiherkkuja; jugurtilla päällystettyjä inkivääripaloja, rommirusinoita, banaanilastuja, pähkinöitä ja hedelmäpaloja. Sekaan laitoin myös muutamia tummalla suklaalla päällysteisiä banaalilastuja ja inkiväärejä.


Punnitse ja säästä -liikkeestä ostettaessa voit laittaa saman hintaiset tuotteet samaan pussiin. Irtotavarana ostaessasi ostat kutakin haluamaasi tuotetta vain juuri sen verran kuin tarvitset!


Naisten päivän tarjouksena on kolme teetä tai hauduketta kahden hinnalla. Käy tykkäämässä Kajaanin Punnitse ja säästä -liikkeen facebooksivusta, niin pysyt ajan tasalla ja saat tarjoukset tuoreeltaan. Tarkemmat tiedot Punnitse & Säästä Kajaanin myymälästä löydät Punnitse & Säästä sivuilta ja Kajaanin myymälän fb-sivuilta.Liikkeen uusia tuotteita ovat sitruuna&inkivääri- ja nokkosteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!